یه آقایی چندین بار ازم درخواست کرده که باهاش ازدواج کنم و هر بار من گفتم نه مشکل مالی نداره و مغازه اسپرت ماشین داره اما تحصیلاتش دیپلمه و من لیسانسم تازه دارم واسه کنکور ارشدم میخونم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم آدمای تحصیل کرده زیادی داریم ک اندازه ی مقطع ابتدایی شعور و درک ندارن ب تحصیلات نیست ک. ب نظرم راجب بهش فکر کن....
بعدشم بهش بگو شاید درسش ادامه داد
ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍
خب اخه تحصیلات نداشت دیپلم بود منم روم نمیشه به فک و فامیل نشونش بدم
این حرفا چیه.. خیلی بنظرم بزرگش کردی. مگه فامیل کیه که برای شما تعیین تکلیف کنن. خود دانی زندگی خودت ولی بنظرم بقیه برات مهم نباشن اینقد تو زندگی دنبال تایید بقیه نباش.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻