2777
2789

سلام کیا مهریه می‌گیرند طرف من وخانواده اش خیلی آدمای پستی هستند میخاند به من مهریه تعلق نگیره کمکم کنید .

کسایی که امسال اقدام کردید بگید چندماه طول میکشه تا دادگاه معلوم کنه باید چقدر سکه بده

شغل شوهرت چیه

اگ کارش دولتیه میتونی بدون اجرا گذاشتن مهریه ماهی یک سوم از حقوقشو بگیری

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم سوالم همینهشما توی چه مرحله ای هستید؟واسه سکه هاتون اعسار زدن؟

منم از ثبت اسنادشروع کردم ویک ماشین پوکیده که ارزش نداشت گرفتم ولی ظاهرن برای شوهرپستم خیلی بوده 

الان دیگه چیزی نبود برای بقیه سکه ها باید ازطریق دادگاه اقدام کنم 

دادگاهی اولتون تشکیل شد؟که محکوم به پرداخت مهریه بشه؟

برای دادگاه هنوز اول راهم سکه هام ۱۱۰ تا هست از وکیل پرسیدم وقراره لایحه تنظیم کنه وبهم گفت فعلا ۶۰الی ۷۰ تا شو بگو میخام واینجوری قسطی نزدیکتره وسالی یه سکه نیست 

دیگه امید به خدا 

شغل شوهرت چیهاگ کارش دولتیه میتونی بدون اجرا گذاشتن مهریه ماهی یک سوم از حقوقشو بگیری

نه شغلش آزاده فروشگاه موادغذایی دارندولی ازالان خودش و زده به نداری که من توقسمت چیدمان هستم 

من پول ندارم وکیل بگیرم 

یعنی باید از سکه ها ببخشیم؟😔

وای چقدر پیچیده هست

من شوهرم هیچ اموالی نداره شغلش آزاده در کل بع قاضی ثابت میکنه که هیچی نداره به نظرت سالی چند تا قسط بندی میکنن؟

من پول ندارم وکیل بگیرم یعنی باید از سکه ها ببخشیم؟😔وای چقدر پیچیده هستمن شوهرم هیچ اموالی نداره شغ ...

منم نمیدونم وکیلم میگفت سکه هاتو کامل نزار به اجرا کامل بزاری قسط بندی سالی یه سکه میشه ولی کمتر بزار تا قسط بندیش کمتر از یکسال بشه 

نه شغلش آزاده فروشگاه موادغذایی دارندولی ازالان خودش و زده به نداری که من توقسمت چیدمان هستم

سلام خانومی میگم چقدر طول کشید که مهریه تو بزاری اجرا ماشین شو بگیری من مهریه ام ۱۲۰تاست کلی زمین ماشین به نام سه میخام بدونم چقدر طول می‌کشه منم کارد به استخوانم رسیده منتظر یه واکنش دیکم