2777
2789
عنوان

حکمت خدا

299 بازدید | 35 پست

ازخودتون یاکسی شده بشنوید یه عقدی ازدواجی وصلتی بهم خورده لحظه اخری

حکمتشو بعدا فهمیدید؟بعد برای اون شخص کیس بهتر اومده ؟

لطفابگید نیاز دارم بشنوم🙂

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آرههههبه چشم خودم دیدمم

میشه تعریف کنی خیلی نیاز دارم بشنوم

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

نامزد کردم ۶ ماه صیغه بودیم 

فامیل بود

دیدم نمیتونم بخامش اینا

مشکلی هم نداشت ،ب مامانم گفتم گفت آره میخای زشتمون کنی فلان کنی دشمن شاد شیم

دیدم کاری نمیکنه

خودم بهش گفتم،گفتم من نمیتونم دوست داشته باشم

تمومش کردیم

بعد از ۳ سال نامزد کردم با کسی ک دوسش داشتم

دو هفته دیگم بچمون ب دنیا میاد

بله خودم

وای اره خیلیبرای خودم که انگار از جهنم نجاتم دادن

من ده سال پیش ی خواستگاری داشتم که از طرف خانوادش کنسل شد همه باخبر شده بودن خیلی وزن کم کردم قرار گروه خون گذاشته بودیم خلاصه من بعد پنج سال تو محل خودشون ازدواج کردم جای بهتری از همه لحاظ اون خوب بود همسرم خوبتره خلاصه همو میبینیم  تو دلم میگم چشمت کور 😂(شوخی)البته پسره خیلی ناراحت بود هرچی میگفت بریم عقد کنیم خانوادش قبول نکردن

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

ایکه هرچی نزدیک به ازدواج میشی دوسداری اززندگی لفت بدی طبیعیه؟😒

اهوم منم

نامزد کردم ۶ ماه صیغه بودیم فامیل بوددیدم نمیتونم بخامش اینامشکلی هم نداشت ،ب مامانم گفتم گفت آره می ...

خوشبحالت چقدر خوب،به سلامتی باشه🥹❤️