2777
2789
عنوان

حکمت خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم حکمتش چی بود شاید به صلاحم نبود عقد نکردم ولی بهش نرسیدم:)اونم خیلی التماس خدا میکردم که فقط ...

من یک هفته مونده به عقدم به ژور خیلی مسخره ای همچی کنسل شد🙂

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

من ده سال پیش ی خواستگاری داشتم که از طرف خانوادش کنسل شد همه باخبر شده بودن خیلی وزن کم کردم قرار گ ...

خوشحالم برات،اتفاقی که برای منم افتاده تقریبا مشابه شماست🫠

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

جمعه دیگن عقدمه حالم خیلی بده با پسره ۶ سال بودما دوسشم دارم ولی از ازدواج میترسم از تغییر میترسم نم ...

دقیقا من میترسم بایکی بریم زیر یه سقف بعد یه مدت دیگه نخوادتم یاخیانت کنه و...قشنگ دارم دیوانه میشم بااین فکرا😂

خوشحالم برات،اتفاقی که برای منم افتاده تقریبا مشابه شماست🫠

فقط به دستای خدا خیره شو

همچین برات معجزه میکنه خودت مبهوت بمونی

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

چرااا

خانوادش زیر همه قول و قرارشون زدن گفتن اونجور که مامیخایم باید پیش بریم(مثلا اهنگ گوش نده دخترتون ارایش نکنه اینور نره اونور نره)درحالی که چندماه پیش یه جور دیگه خودشونو نشون میدادن  بابای منم جواب رد داد

فقط به دستای خدا خیره شوهمچین برات معجزه میکنه خودت مبهوت بمونی

امیدوارم:)

دقیقا من میترسم بایکی بریم زیر یه سقف بعد یه مدت دیگه نخوادتم یاخیانت کنه و...قشنگ دارم دیوانه میشم ...

من هیچوقت ذهنمم درگیر خیانت نکردم چون تن فک کردن بهشم ندارم

از این میترسم ک زندگیم رباتی بشه وای از یه چیز دیگ متنفرم ک وقتی میدونی حق باهاته ازدواج تو شرایطی بزارتت که حرف نزنی من از این قفس واهمه دارم از چیزی که تو زندگی بزرگترام دیدم 

میخوام حق طلاق بگیرم ازش فقط این یکم ارومم میکنه

خانوادش زیر همه قول و قرارشون زدن گفتن اونجور که مامیخایم باید پیش بریم(مثلا اهنگ گوش نده دخترتون ار ...

عزیزم خدا نجاتت داد ازشون خدارو شکر کن که همین الان دستشون رو شده

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد💕🌱

من هیچوقت ذهنمم درگیر خیانت نکردم چون تن فک کردن بهشم ندارماز این میترسم ک زندگیم رباتی بشه وای از ی ...

خوبه خداروشکر

دقیقا،ازاین جمله باید بسوزی و بسازی متنفرمممم

فکرخوبیه

عزیزم خدا نجاتت داد ازشون خدارو شکر کن که همین الان دستشون رو شده

اره بعضی چقتا خدارو شاکرم،ولی این میسوزونتم به سال نکشیده رفت ازدواج کرد الان تو فامیل فکرمیکنن مشکل ازمن بوده که بهم خورده🥲

میشه تعریف کنی خیلی نیاز دارم بشنوم

پسرخالم چن سال پیش یکیو میخواست ، خیییییلی وابسته بودن ، عقد کردن و حتی دنبال تالار برا عروسی بودن ، ولی یجوری شد که بهم خورد ، پسر بود و غرور داشت ولی خیییلی بهش سخت گذشت و شکست ، چن ماه بعد یه فرشته اومد تو زندگیش ، رفت خواستگاری و ازدواج کردن ، خییییلی بهتر از قبلیه و الانم یه نی نی دارن

مورد اینطوری نه پیش نیومده ولی یچیزایی رو به خدا اصرار میکردم که بشه اما نشد،اون لحظه ناراحت بودم،ولی بعداً که بهش فکر کردم فقط گفتم خدایا شکرت که نذاشتی بشه🙂

🙆 🤗 من به دستان خدا خیره شدم...معجزه کرد 💚