a2zzzz مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 814 عنوان عروسی 287 بازدید | 9 پست الان تو عروسی رقص چاقو انجام میدن یا رقص حنا 1403/08/11 | 00:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرزمستان۸ عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 5908 توی جشن عروسی رقص چاقو بهتره یا حنا عروسی که کیک نداره که رقص چاقو داشته باشه. حنابندونم شب قبل از عروسیه ❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22213 عروسی چون کیک عروسی میگیرن 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
a2zzzz مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 814 عروسی که کیک نداره که رقص چاقو داشته باشه. حنابندونم شب قبل از عروسیه نه الان رقص چاقو تو عروسی میرن
a2zzzz مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 814 عروسی چون کیک عروسی میگیرن آدم اگه بخواد هنا بگیره کلا تم لباس و همه چیز شبیه هنا بندون باش.من خودم رقص چاقو دوست دارم.نمیدونم انگار عروسی خواهر شوهرمه اومده میگه تو چیکار داری عروسی ما رسم هنا داریم
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22213 آدم اگه بخواد هنا بگیره کلا تم لباس و همه چیز شبیه هنا بندون باش.من خودم رقص چاقو دوست دارم.نمیدونم ... یه سریا خب تو عروسی حنا میارن راست میگه من خودم تو عروسیم برام سبد حنا اوردن ولی تمش همون سفید بود سبدشم سفید بود خودم درس کرده بودم با تور و ساتن سفید ما هم اگر حنابندون نداشته باشیم تو عروسی یه حنا میاریم راست میگه 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
a2zzzz مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 814 یه سریا خب تو عروسی حنا میارن راست میگه من خودم تو عروسیم برام سبد حنا اوردن ولی تمش همون سفید بود س ... تو خودت دوست داشتی.ولی خب من هنا دوست ندارمدیگه الان باید بدونن جشن عروس و داماد هر جور که خواستن باید باشه
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22213 تو خودت دوست داشتی.ولی خب من هنا دوست ندارمدیگه الان باید بدونن جشن عروس و داماد هر جور که خواستن با ... منم خوشم نمیومد ولی خب رسمه و خیلیم زمان نبرد تو عروسی نهایت یه ربع سبدشم خودم ردیف کردم کلی گیفت حنا خودم درس کردم پخش کردم یادگاری شد 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵