2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عروسی 

چون کیک عروسی میگیرن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عروسی چون کیک عروسی میگیرن

آدم اگه بخواد هنا بگیره کلا تم لباس و همه چیز شبیه هنا بندون باش.من خودم رقص چاقو دوست دارم.نمیدونم انگار عروسی خواهر شوهرمه اومده میگه تو چیکار داری عروسی ما رسم هنا داریم

آدم اگه بخواد هنا بگیره کلا تم لباس و همه چیز شبیه هنا بندون باش.من خودم رقص چاقو دوست دارم.نمیدونم ...

یه سریا خب تو عروسی حنا میارن 

راست میگه 

من خودم تو عروسیم برام سبد حنا اوردن ولی تمش همون سفید بود سبدشم سفید بود خودم درس کرده بودم با تور و ساتن سفید 

ما هم اگر حنابندون نداشته باشیم تو عروسی یه حنا میاریم راست میگه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه سریا خب تو عروسی حنا میارن راست میگه من خودم تو عروسیم برام سبد حنا اوردن ولی تمش همون سفید بود س ...

تو خودت دوست داشتی.ولی خب من هنا دوست ندارم

دیگه الان باید بدونن جشن عروس و داماد هر جور که خواستن باید باشه

تو خودت دوست داشتی.ولی خب من هنا دوست ندارمدیگه الان باید بدونن جشن عروس و داماد هر جور که خواستن با ...

منم خوشم نمیومد ولی خب رسمه و خیلیم زمان نبرد تو عروسی نهایت یه ربع 

سبدشم خودم ردیف کردم کلی گیفت حنا خودم درس کردم پخش کردم یادگاری شد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز