2777
2789
عنوان

باورم نمیشه ولی حس ششمم

343 بازدید | 41 پست

تجربه من برمیگرده به گذشته وقی مجرد بودم از یه دختری که دوسال از من بزرگتر بود به شدتتتتت متنفر بودم با اینکه حتی یک کلمه هم باهاش همکلام نشده بودم جوری بود که دوستامم میدونستن 🫠 ولی میگفتن عه ببین اونجاس ک حرصم بدن ....وقتی ازدواج کردم اون دختره شد دخترخاله شوهرم و فهمیدم که قبلا به هم علاقه داشتن 🤐

یکی دیگه از دوستامم بود که از هم متنفر بودیم درعین حال ک باهم حرف می‌زدیم ولی خیلی از هم بدمون میومد و حس دوطرفه ای که از طرف من بیشتر بود وقتی ازدواج کردم فهمیدم یکی از فامیلا این دوستمو به شوهرم معرفی کرده بودن که باهاش ازدواج کنه و شوهرمم انگار مخالف نبوده ولی یهو نظرش عوض میشه و میاد منو میگیره 

این حس نفرتی ک داشتم بهشون کاملا بدون دلیل بود جوری ک خودمم نمیدونستم چرا بدم میاد ازشون 

بنظرتون حس ششم بوده؟

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

شماحسششمی

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پولم از اون مرد کی پس می گیرم

کدوم مردک؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

عزیزم خب اگه حس ششمی بگو لباس من چه رنگیه؟😂😂😂

سبز یشمی یا قهوه ای

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

چه شوهر خوبی😐😂

چرا؟

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱