2821
2789
عنوان

تمرکز

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 22 پست
مفیدع دیگع؟؟تعطیل و بکشون ب ۹ مدرسه ۵ ۶ اصلا مشخص کن دقیقا چی باعث میشه عقب بیفتی اونا رو باید رو کا ...

اره مفیده..

مشکلم اینه ک نمیتونم تایم پرتم رو کنترل کنم . مشاور هم دارم.

دوست و استرس و فکر و خیال هم ک هست..🤦‍♀️😑

خب پس بهشون بگو اگه خاستگار واسم اومد اصلا منو در جریان نذارین خودتون ردش کنید

اول میگن خاستگار اومده و ردش کردیم

بعد سه ساعت نصیحتم میکنن ک باید ۲۵ سال ب بالا ازدواج کنی الان زوده

خبب اخهه یکی نیست بگه چرا منو در جریان میزاری ک فکرم درگیر شه😂💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره مفیده..مشکلم اینه ک نمیتونم تایم پرتم رو کنترل کنم . مشاور هم دارم.دوست و استرس و فکر و خیال هم ...

داداش چیزیم هس ک نداشتع باشی؟؟

جدایی از شوخی 

مشاورت چی میگع،؟ میدونه؟ 

ببین باید کنترلشون کنی 

ی رفیقی داشتم رشتش تجربی بود بنده خدا الان ۴ سال پشت کنکورع 

باهام تو پانسیون حرف میزد میگف هدفش دندونع بهشتیع 

بعد مثلا ۱۰ صبح میومد پانسیون 

بعد ۱۲ شروع میکرد ب اینکع بگع خسته شدم 

اصن تایم مفیدش در روز شاااید ۴ ساعت 

انقد باهاش حرف زدم من و میدید میگف تو چطور انقد پادرسی

ولی من تایمم مفید نبود ذهنم مشغول بود 

کل عوامل و حذف کردم حدود ۷۰ درصد 

سخته 

ولی وقتی هدف داری ته دلت ب خودت میگی بابا دمم گرم

باید واسع هدفت ۸۰درصدشو حذف کنی!!

آدمهایی که دوستشون داری، تا وقتی خودشون بقیه نشن، نمیفهمن چقدر برای بقیه دست نیافتنی ای!شاید رفتارم تلخ باشه ولی خب، شکلات تلخم #طرفدارای خودشو داره🎀️عاشق لحن حرف زدنم تو عصبانیتم؛ انرژی زنانه صفر، قدرت تخریب صد🎀💅🏻️‏-از دختر چشم ابرو مشکی کمر باریک انتظار اخلاق نبایدداشت. هی میبوسمت میذارمت کنار میای میگی یه بوس دیگه 💋 :)‏️

داداش چیزیم هس ک نداشتع باشی؟؟جدایی از شوخی مشاورت چی میگع،؟ میدونه؟ ببین باید کنترلشون کنی ی رفیقی ...

اره میدونه.

خیلی دارم تلاش میکنم ک بهتر باشم و حذفشون کنم ولی انگار دارم درجا میزنم

اره میدونه.خیلی دارم تلاش میکنم ک بهتر باشم و حذفشون کنم ولی انگار دارم درجا میزنم

تو اراده کن میشه 

اول هر شدنی درجا زدنه ب مرور درست میشه

قرار نیس همین فردا پیشرفت کنی!

آدمهایی که دوستشون داری، تا وقتی خودشون بقیه نشن، نمیفهمن چقدر برای بقیه دست نیافتنی ای!شاید رفتارم تلخ باشه ولی خب، شکلات تلخم #طرفدارای خودشو داره🎀️عاشق لحن حرف زدنم تو عصبانیتم؛ انرژی زنانه صفر، قدرت تخریب صد🎀💅🏻️‏-از دختر چشم ابرو مشکی کمر باریک انتظار اخلاق نبایدداشت. هی میبوسمت میذارمت کنار میای میگی یه بوس دیگه 💋 :)‏️

مرسی🥺❤ واقعا خیلی نیاز داشتم یکی اینو بهم بگه..

✨️🫂فدای ط 

برو بترکووون دختر 

هیچکی نمیدونه چقدر ب موفقیت نزدیکه ! 

بخون! 

میشه!

2824
2823
2791
2779
2792