2777
2789
عنوان

تمرکز

171 بازدید | 22 پست

من امسال دوازدهمم و باید برای کنکور بخونم و.. ولی خیلی ذهنم درگیر ازدواج و اینجور چیزا میشه فکر کنم بخاطر محیط اطرافمه چون اینجا دخترا زود ازدواج میکنن. و اینم بگم ک من اصلا از این ادما نیستم ک دنبال شوهر و ازدواج باشن ولی نمیدونم چرا انقد ذهنم درگیرش شده حتی خودمم تعجب میکنم ک ب این چیزا فک میکنم. وقتی هم میفهمم خاستگار میخواد بیاد ک دیگ کلا ذهنم درگیره .. میشه ی راه حل بدین ک از این وضعیت بیام بیرون😐

چون اصلا دلم نمیخواد همچین ادمی باشم یا بخوام تو سن کم ازدواج کنم😐😐 

هرچی سعی میکنم رو پیشرفت خودم و کارام تمرکز کنم نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری

این مشکل رو اکثرا دارن

چون شما وقتی بری سراغ درس مغزت دنبال راه فراره،شمام راه فرارت فکر به اینجور چیزاست...

سعی کن بیشتر از اینکه خودتو تو جو ازدواجی قرار بدی تو جو درسی و کنکوری قرار بگیری یا دانشجوهارو دنبال کن یکم انگیزه بگیری

من دانشجو شدم بازم آدم نشدمهنوزم همینم

چطور باهاش کنار میای؟

چون واقعا خیلی رو مخه

منکه دیگ از خودم بدم میاد بخاطر این فکرای چرت. حس میکنم دارم زندگیمو نابود میکنم😐🤦‍♀️

برو پانسیون

نشد کتابخونه 

شروع کردی ی برگه کوچیک بزار کنارت هر چی از ذهنت گذشت بنویس 

تهشم بنویس بهش فکر نکن 

اوکی میشی 

هدفتو تو ذهنت بُلد کن ولی ن اونقدی کع بری تورویاپردازی

امیدوارم بری بترکونی دختر>>

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

حق داریاین مشکل رو اکثرا دارنچون شما وقتی بری سراغ درس مغزت دنبال راه فراره،شمام راه فرارت فکر به ای ...

نمیدونم، فک نکنم برای راه فرار از درس خوندن باشه.. بیشتر بخاطر محیط و اطرافیانه😐

برو پانسیوننشد کتابخونه شروع کردی ی برگه کوچیک بزار کنارت هر چی از ذهنت گذشت بنویس تهشم بنویس بهش فک ...

مرسیی عزیزم.

ولی همه ی این کار هارو انجام دادم و نتیجش موقتی بود

مرسیی عزیزم.ولی همه ی این کار هارو انجام دادم و نتیجش موقتی بود

الان چن ساعت مفید میخونی؟! 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

روز های تعطیل ۶ ساعت یا بیشتردر طول هفته ک مدرسه میرم ۳ ۴ ساعت

مفیدع دیگع؟؟

تعطیل و بکشون ب ۹ 

مدرسه ۵ ۶ 

اصلا مشخص کن دقیقا چی باعث میشه عقب بیفتی 

اونا رو باید رو کاغذ پیاده کنی 

ی نظارتی باید روت باشه

حواس پرتیات عامل اصلیش چیه 

استرسع

فکر و خیالع

موبایل 

دوستع

چیه