2789
عنوان

یه کاری دارم

114 بازدید | 15 پست

که باید صبح تا شب  بدون اینکه  تمرکزمو از دست بدم  انجامش  بدم

ولی تقی به توقی میخوره  یه  اتفاقی میافته  فاز غم میگیرم  و کنسل میشه کار  

😭😭😭😭😭

این مشکلم چیه

هعی😶

قران بخون ارامش بگیر

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه تعهد از خودت بگیر و خودتو متعهد کن هر روز باید ساعت مطالعت تا فلان ساعت بیاد بالا 

تکنیک کش هم جوابه 

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦
یه تعهد از خودت بگیر و خودتو متعهد کن هر روز باید ساعت مطالعت تا فلان ساعت بیاد بالا تکنیک کش هم جوا ...

روی احساساتم کنترل ندارم  نمی تونم بگم خب بعدا بهش فکر میکنم  یا  کارم مهم تره    اینقدر خوشم  از ادمایی که تمرکز بالایی  دارن رو کارشوون  ارزومه اونجوری شم

هعی😶
هر چیزی خستگی روحی ، یه نفر یه چیز میگه اعصابمو خورد میکنهه بیشتر مورد دوم

کلا حساس بودن رو حرف بقیه هست سال کنکور پس نمیتونم راحت بهت بگم ولش کن

باید کم کم بیخیالش شی بیشتر به خودت اهمیت بدی وقتی برنامه ت مشخصه و پیش میره حس خیلی بهتری میگیری کم کم سعی کن خیلی حرف نزنی با بقیه اگه شرایطشو داری برو کتابخونه یا پانسیون که کسی نشناست بخواد باهات حرف بزنه یا بره رو اعصابت یا صبحا ک بقیه خوابن بیشتر استفاده کن بعد ی مدت نادیده گرفتن بقیه خیلی راحت تر میشه واست

توی فاصله پارت های مطالعاتیت اصلا و تحت هیچ شرایطی حتی 5 دقیقه گوشیتو چک نکن خودش تمرکزتو بهم میریزه اگه از نظر جسمی هم احساس خستگی بهت دست میده مکمل های منتال انرژی یا اسکای وومن بخور

و هر روز تحت هر شرایطی برنامه تو و همه چیتو روی کاغذ بیار و ثبت کن بذار متوجه بشی ک اتلافی یا عدم تمرکزت از کجا میاد 

روی احساساتم کنترل ندارم نمی تونم بگم خب بعدا بهش فکر میکنم یا کارم مهم تره اینقدر خوشم از اد ...

خب همینه دیگه 

همین باعث میشه بابت یه چیز کوچیکم که شده کلا خوندن رو تو اون روز بزاری کنار 

در حالی که واسه خوندن و شروع کردن نه نیازی به زمان مناسب و خاصی هست نه کتاب انچنانی 

با همین کتاب پیش روت کافیه شروع کنی 

یه کش بنداز دستت از این کش موها نه هااا 

موقع درس هر موقع فکر منفی اومد سراغت کش رو محکم بکش انگار ک تنبیه میکنی خودتو 

دیگه کم میاد سراغت اون افکار 

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦