2777
2789
عنوان

من همونم که از شوهرم متنفرم

770 بازدید | 34 پست

بچه ها زندگیم خیلی سرد و بی روحه  

همش بهم بی توجهی میکنه احساس میکنم کسی پرش میکنه چون همش و همش تو فکره و انگار داره منو باکسی مقایسه میکنه تو‌ذهنش 

تو گوشیشم هیچی ندیذم هیچوقت ولی خب سرکار خیلی همکار زن داره … تلفنم خب هست 

دوسش ندارماااا ولی خیلی دلم میخاد بدونم چخبره   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چندروزه قلبم درد میکنه ازمایش واورژانس رفتم وگف بستری شو،گفتم دارو بده بعدابستری میشم اومدیم خونه همش میره کله پاچه،نون خامه ای بستنی پیتزا چیزایی که برای قلب مضره رامیگیره ،بهش گفتم میخای بکشی بگو کی ایناراتجویز میکنه میگیری؟

وقتی میگی از شوهرم متنفرم توقع نداشته باش زندگیت گرم و با روح باشه 😐😐😐

واقعا شما متاهلا چتونه همش مینالید یا طلاق بگیر یا خوش و خرم زندگیت کن مشکلی دارین باهم حرف بزنید حلش کنید چرا میای نی نی سایت برای حل کردن مشکلت اونم یه عده کلا اینجا منفی نگرن پرت میکنن

سلام عزیزم

یه گـ روه دردودل داریم همه خانم هستیم

از بدو ورود وویس میگیریم

اگه خواستی درخواست دوستی بده

لـ.ینک بفرستم برات

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.
بارها حرف زدم حل نمیشه ..

چون عادت کردین به اینکه حرفای مهم و ناراحتتون بریزید تو دلتون و از هم مخفی کنید 

جدی باهاش بحرف بگو خستم از این وضعیت دیگه نمیکشم کم کم حرفاتو بزن تا اونم راه بیفته هرچی تو دلشه بگه بهت کم کم حلش میکنید یکم برای زندگیت تلاش کن تا شوهرتم از تو یاد بگیره