نی نی سایتیا من رفتم✋...........انقد خوب بودید که کل وقت منو میگرفتید... شما رو به همع کارام ترجیح میدادم...بحاطر همین مجبورم برم...جمعتون خیلی دوس داشتنی بود..خوش باشید الهی اونایی که نی نی میخوان نی نی دارشن...براتون دعا کردم یه عالمه.شماهم دعا کنسد ما خونه بخریم راستی.انقدم پشت سر قوم شوهر حرف نزنیییید.....کتی77و عایابنده وکیلم..شمادوتارو ویژه دوس داشتم نمکدونای سایتید😀✋....بچه های خوبی باشید...بوس بوس😂😅 نی نی سایت یادت بمونه یکی بخاطر شما عینکی شداااا 😎
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
شوهرم کم مو بود به دستاش موبر گذاشتم😦 تا دوماه لباس استین کوتاه نپوشید تو جله تابستون😂😂
الان دیگه پرمو شده
نی نی سایتیا من رفتم✋...........انقد خوب بودید که کل وقت منو میگرفتید... شما رو به همع کارام ترجیح میدادم...بحاطر همین مجبورم برم...جمعتون خیلی دوس داشتنی بود..خوش باشید الهی اونایی که نی نی میخوان نی نی دارشن...براتون دعا کردم یه عالمه.شماهم دعا کنسد ما خونه بخریم راستی.انقدم پشت سر قوم شوهر حرف نزنیییید.....کتی77و عایابنده وکیلم..شمادوتارو ویژه دوس داشتم نمکدونای سایتید😀✋....بچه های خوبی باشید...بوس بوس😂😅 نی نی سایت یادت بمونه یکی بخاطر شما عینکی شداااا 😎
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
اینم ستق دستشه. کلا کم مو هست .خانوادگی اینجورنمادرشم تاسه کلا اونروز داشت لباس عوص میکرد گفتم جوووون مامان شمام اره ؟ اخه تواین سن میرن شیش تیغ؟ اقاجون چه لقمه ای گرفته اونم گفت زهههره ماااار به روح مادرپدرم من خدادای اینجورم