2777
2789
اووووو من گفتم حتما یه شهر دیگس😁

نه خو دیر میاد....

نی نی سایتیا من رفتم✋...........انقد خوب بودید که کل وقت منو میگرفتید... شما رو به همع کارام ترجیح میدادم...بحاطر همین مجبورم برم...جمعتون خیلی دوس داشتنی بود..خوش باشید الهی اونایی که نی نی میخوان نی نی دارشن...براتون دعا کردم یه عالمه.شماهم دعا کنسد ما خونه بخریم         راستی.انقدم پشت سر قوم شوهر حرف نزنیییید.....کتی77و عایابنده وکیلم..شمادوتارو ویژه دوس داشتم نمکدونای سایتید😀✋....بچه های خوبی باشید...بوس بوس😂😅 نی نی سایت یادت بمونه یکی بخاطر شما عینکی شداااا  😎

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عکس از دستاش ندارم متاسفانه😃 این سری عکس میگیرم😉

من برم.بگردم از دست شوهرم عکس پیدا کنم

نی نی سایتیا من رفتم✋...........انقد خوب بودید که کل وقت منو میگرفتید... شما رو به همع کارام ترجیح میدادم...بحاطر همین مجبورم برم...جمعتون خیلی دوس داشتنی بود..خوش باشید الهی اونایی که نی نی میخوان نی نی دارشن...براتون دعا کردم یه عالمه.شماهم دعا کنسد ما خونه بخریم         راستی.انقدم پشت سر قوم شوهر حرف نزنیییید.....کتی77و عایابنده وکیلم..شمادوتارو ویژه دوس داشتم نمکدونای سایتید😀✋....بچه های خوبی باشید...بوس بوس😂😅 نی نی سایت یادت بمونه یکی بخاطر شما عینکی شداااا  😎
اینم دست شوهر من خخخخخخ میگم دستتو بده عکس بندازم. میگه میخوای چیکاررررر😂

وااااای الهی 😂😂😂چقد این شوهرامون گناه دارن به خدا😂😂😂😂😂

میشه یه صلوات برای خوب شدن بابام بفرستین؟ممنون❤
اینم ستق دستشه. کلا کم مو هست .خانوادگی اینجورن‌مادرشم تاسه کلا اونروز داشت لباس عوص میکرد گفتم جووو ...

آره عزیزم بعصیا ژنتیکی کم مو هستن

شوهر منم پرموئه.پرمو جذاب تره

آره منم دوس دارم 😂مخصوصا اینکه بگیری موهای دست و پاشو بکشی دادش بره هوا😂😂😂

به از این چه شادمانی 💖                                        که تو جانی و جهانی💖

و اینک بازوی گاز گرفتنی شوهر خودم خخخخخخخ قربونش برم 

آره منم دوس دارم 😂مخصوصا اینکه بگیری موهای دست و پاشو بکشی دادش بره هوا😂😂😂

خیلیم بدشون میاد

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
وااااای الهی 😂😂😂چقد این شوهرامون گناه دارن به خدا😂😂😂😂😂

اره بخدا ادم دلش میسوزه براشون 😁

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
تشکو ول کن وقتی میره صافکاری بگو یه پارچه پهن کنه زیرش پشما برن توچاه خونتو اب برمیداره هاااا

اوه اوه به این موضوع فک نکرده بودم🤔🤔😅

و اینک بازوی گاز گرفتنی شوهر خودم خخخخخخخ قربونش برم 

چرا این انقد بزرگ اومد؟؟؟ غش کردم بوخوده از خنده😂😂😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز