2777
2789
عنوان

بواسیر

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 41 پست
شربت و قرص ژلاکس دیشب گرفتم یعنی همیشه مصرف کنم مشکلی پیش نمیاد

همیشه نباید استفاده کنی، معده رو نابود میکنه مداوم استفاده شه 

کلی توصیح دادم عزیزم، گفتم درست کردن تغذیه راه حل همیشگیش هست 

الان شربت رو بخور که موقت یبوستت حل شه، بعد دیگه بزارش کنار و  رژیم غذاییت رو درست کن

شربت و قرص ژلاکس دیشب گرفتم یعنی همیشه مصرف کنم مشکلی پیش نمیاد

همیشه مصرف کنی رودت کم کار می شه و اونم یه مشکل دیگه ایجاد می کنه.

بهترین حالتش اینه که استرس نداشته باشی

روزی د۰ تا لیوان آب بخوری حتتما + میوه جات  ۵ وعده و سبزیجات اگه تونستی کمی پیاده روی و ورزش 

هر کسی قلق بدنشو بلده - دقت کن با چی یبوست می شی و با چی نمی شی

یه مدت حواست باشه دیگه یبوست سراغت نمیاد...

ارزون ترینش خوردن آب هست به تعداد زیاد - چای هم بخوری خیلی کمرنگ باشه . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه نباید استفاده کنی، معده رو نابود میکنه مداوم استفاده شه کلی توصیح دادم عزیزم، گفتم درست کردن ت ...

باشه ممنون حتما سعی میکنم رعایت کنم

خدایاشکرت منم بعد هشت سال مادر شدم❤سرطان پدر عزیزمو😭ازم گرفت لطفا یه صلوات واسش بفرست🌹
همیشه مصرف کنی رودت کم کار می شه و اونم یه مشکل دیگه ایجاد می کنه.بهترین حالتش اینه که استرس نداشته ...

من چایی زیاد میخورم خیلی پر رنگ نیست سیب زمینی همیشه توی هر غذایی ک میپزم است برنج هندی مصرف میکنیم غذای های خشک خیلی دوست دارم یعنی ابگوشت قورمه اصلا نمیخورم دوست ندارم فکر کنم واسه همینه سال هاست این مشکلو دارم تا ک این بلا سرم اومد

خدایاشکرت منم بعد هشت سال مادر شدم❤سرطان پدر عزیزمو😭ازم گرفت لطفا یه صلوات واسش بفرست🌹
در ضمن این داروهایی که بهت گفتم فقط با تجویز پزشک در شیردهی باید مصرف بشه مخصوصا پماد دیلتیازم

باشه عزیزم ممنون ک گفتی

من چایی زیاد میخورم خیلی پر رنگ نیست سیب زمینی همیشه توی هر غذایی ک میپزم است برنج هندی مصرف میکنیم ...

هر چیز ارگانیک فکر نمی کنم مشکلی ایجاد کنه  - بدن به بدن فرق می کنه.

مثلا پیتزا می خوری که خیلی آب بدن رو می گیره - باید تعداد لیوان آب ها رو افزایش بدی

نمک  - شکر و فلفل و ماکارونی و ....     آب زیاد
صبح ناشتا که از خواب بیدار شدی حتما دو لیوان آب ولرم بخور 

یبوستت بر طرف می شه 

زائده همورویید بیرونی هست - ربطی به شقاق نداره پماد آنتی همورویید می تونی استفاده کنی - مثل ونوپلنت ...

یعنی با این پماد ک گفتین خوب میشه عزیزم؟