2777
2789
عنوان

همسایه نفهم

233 بازدید | 19 پست

شماهم دارین همسابه ای که عین وحشیا باشه

وای یعنی دیوونه شدیم

هزاااارباره میگیم اروم تر فلان

ولی مادرو پدره علاوه بربچها سروصدا دارن

لااینکه طبقه پایینمونن ولی کل خونمون میلرزه از بدو و جبغشون

امروزم که فوتبال داشتن بازی میکردن کلا تالاپ تواوپ اصلا یه وضعیییی

به مادرم میگم اینا تازرتی یه چیز میشه میزنگن به ما چراما نباید تذکر بدیم میگه زشته فلان

توروخدا لگین چیکارکنم میگرن دارم اصلا طاقت سروصداندارم، گربه میان میندازنشون توراه پله

هوف ازاردهندس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داریم ولی فقط باید بیخیال بشی.چون کسی بخواد بفهمه میفهمه نخواد هم خودتو‌جر بدی کار خودشو میکنه.من گدش گیر میزارم.اسفنجیه.نمیدونم بالایی چی کار میکنه هر روز هر روز یه ساعت کامل جارو میکشه انقد این‌جارو رو بد میزنه رو سرامیک .بچه ش صد کیلو‌هست ۱۶ هفده سالشه با داداشش فوتبال بازی میکنن.روزی صد بار مبل رو با تمام وجود جابه جا میکنن.واقعا موندم خودشون پوره نشدن

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

داریم ولی فقط باید بیخیال بشی.چون کسی بخواد بفهمه میفهمه نخواد هم خودتو‌جر بدی کار خودشو میکنه.من گد ...

همسایه بالاییه ماام روزی صدبار مبلاشونو جابجا میکنن انقد میکشن رو سرامیکا صدای بدی میده اونا بچه ام ندارن نمیدونم چرا اینکارو میکنن یبارم تذکر دادیم

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

همچین ادمایی تا یه دعوای حسابی باهاشون نکنی همینن

نه این بدتر میکنه یبار شوهرم اوایل عقدمون نمیدونست حتی زنه پایینیه کیه و چه شکلیه مامانش تو حیاط بود دید فکرکرد زنه همسایمونه گفت اره لبخشید یکم یواشترمیشه بازی کنین و اینا

لعد اون کلی بحث کرد باشوهرم

بعدم زنه غهمید کلی چرتو پرت گفت کع چرا به مادرم میگین سروصداشونو صد برابر کردن من دیوونه شدم رسما