بچه ها چهارساله ازدواج کردیم همسرمم کارمنده هرکار میکنیم زورمون نمیرسه ماشین بخریم وامم که پیدا نمیشه حالا یکم پول داریم بنظرتون بدیم یک موتور بخریم برای استفاده شهری؟ اصفهان میشینیم خیلی ضروری که حتما وسیله زیر پا باشه..بنظرم بی کلاسه ولی مجبوریم چون پول ماشین نداریم...شما استفاده کردین از موتور تو شهر؟؟ خوبه بنظرتون سخت نیست
با افتخار کوردم هربژی کوردستاااااان اسمم ژینا به کردی یعنی زندگی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
الان موتور ب کار نمیاد ما ماشینمون ب خاطر خونه فروختیم ۵ماه بدون ماشینیم ولی برای موتور خریدن هم هوا سرد سده برف میاد قابل استفاده نیس مگه اینک هوا خوب شد بخزین
کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
دیگه این دوره زمونه با این گرونیا فکر کلاس نباش ،اگر آدم محتاطی هست موتور بگیر ،من سه سال با فاصله البته هی برای موارد مختلف ماشین فروختیم موتور سوار شدم خیلی سخته برای زمستون اما اگر اینم نبود شرایط برامون خیلی سخت تر میشد ،الانم که ماشین داریم و موتور بازم شوهرم برای راحتی خودش موتور میبره،ولیییییی شرط بزار که حتما کلاه استفاده کنه