2777
2789
عنوان

حالتون در دوران طلاق گرفتن

432 بازدید | 24 پست

همسرم ۴ماهه اصرار به طلاق وجدایی داره

خیلی تحت فشار روحی وروانی بودم

مجبور شدم مهریه ام روببخشم و یه خونه بگیرم 

الان همسرم درخواست طلاق داده 

جلسه اول دادگاه رفتم گفتم به قاضی من طلاق نمیخوام آخه یه دختر ۴ساله داریم واسه اونم که شده نمیخوام جدا بشم 

نظر قاضی بر داوری بود 

حالا تا داوری بشه 

ببینیم چی میشه

حالم اصلا اصلا خوب نیست 

دارم داغون میشم

اصلانمیخوام جدابشیم 

فکر و خیال دیونه ام کرده

فکر میکنم به آخر دنیارسیدم 

کسی تجربه داره 

واسه حال داغونتون چیکار کردید

خیلی از آینده میترسم 

دلیل طلاقتون چیه؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم نمیدونمهمسرم بعد از ۱۰سال زندگی میگه نمیخوام دیگه زندگی کنم

مشاوره رفتین؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

مشاوره رفتین؟

نه همسرم حاضر نیست میگه فقط طلاق

همه باهاش صحبت کردن 

خانواده خودش 

فامیلها

خیلی لجبازه 

نمیدونم چش شده

منم فقط و فقط واسه بچمون میگم با اتفاقات افتاده ازش بدم امده ولی واسه بچمون راضی به طلاق نیستم

نه همسرم حاضر نیست میگه فقط طلاقهمه باهاش صحبت کردن خانواده خودش فامیلهاخیلی لجبازه نمیدونم چش شدهمن ...

چه بد....حق داری انقدر ناراحت باشی....ولی با غصه خوردن مشکلی حل نمیشه....اگه خواست طلاقت بده همه ی حق و حقوقت رو بگیر....زندگی تو رو هم خراب کرد...البته امیدوارم پشیمون بشه و برگرده سر خونه و زندگیش