2777
2789
عنوان

ازدواج با

146 بازدید | 25 پست

بچه ها چه کسی با سطح پایین تر از خودش و خانواده ش یا حتی هم سطح ازدواج کرده؟ آیا راضی هست؟

بنظر من مرد یه پله باید جلوتر باشه اما خانواده م میگن چرا خواستگار هارو رد میکنی 

خب من هیچ تمایلی به اونا ندارم دوست دارم مرد بالاتر باشه وقتی هم سطح منه یا پایین تر از من حس بدی حتی به اون فرد به عنوان همسر دارم 

خواستم ببینم کی اینطوری ازدواج کرده و آیا راضیه یا نه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بنظرم من ازدواج میکنم که چه از لحاظ مادی چه احساسی چه .... لول زندگیم شده یه درجه بهتر شه خب وقتی قر ...

لول زندگی رو بعد از ازدواج هم میشه بالاتر برد با کمک هم دیگه...سختگیر نباش

الان تو رسما داری بهشون توهین میکنی که /:کی شوهرش پول دار نیست؛ آخه چطوری تحمل میکنید؟ /:این چیه دیگ ...

عزیزجان شاید به اونی که من میگم متوسط تو بگی فقیر

همه چی نسبیه! با توجه به سطح خانواده ی هر فرد

نگفتم پولدار باشه گفتم یه درجه از من بهتر باشه! حالا این درجه ی من با یه درجه ی تو یکی نیست چون سطح مثلا مالی مون یکی نیست

کاش بهتر متوجه میشدی قبل واکنش نشون دادن

لزوما نباید سطح مرد بالاتر باشه...هم‌سطح و یکم پایین تر هم باشه اوکیه...میشه مثال بزنی تو چی بیشتر س ...

تو مسائل شغلی بخصوص

خودم شاغل هستم و کارمند رسمی یه مورد هایی میاد که حس بد میگیرم

عزیزم شما باید خودت تلاش کنی لول زندگیتو بالا ببری نه پسر مردم بعدشم میخوای ازدواج کنی نه معامله😐

اتفاقا چون دارم تلاش می‌کنم افتاده رو مخم که الان این هم سطح من هست یا پایین تر از من من دارم تلاش می‌کنم و اون نه فاصله بگیریم از هم

تو مسائل شغلی بخصوصخودم شاغل هستم و کارمند رسمی یه مورد هایی میاد که حس بد میگیرم

خب شغل در حد خودت یا یکم بالاتر اشکالی نداره...اما وضعیت اقتصادی اجتماعی فرهنگی اخلاقی و...هم مهمه که تقریبا در یه سطح باشین...البته اگه طرف سطحش خیلی بالا باشه شما رو کم میبینه

دیگه اون که شما میگی مال قدیماست

مثلا خانواده ی من برام وسیله ی نقلیه هدیه دادن و من از اون استفاده میکنم

حالا چرا باید پسری رو قبول کنم که خانواده ش حمایت خاصی نکردن و خودش هم تا اون سن نتونسته خودش رو بالا بکشه؟مثلا یه ماشین نداره یا ماشینش 10 مدل از مال من پایین تره نمیدونم قاطی کردم