2777
2789
عنوان

ازدواج با

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 25 پست
مثلا خانواده ی من برام وسیله ی نقلیه هدیه دادن و من از اون استفاده میکنمحالا چرا باید پسری رو قبول ک ...

خب بر عکسش چرا پسری با کلی پول بره یه دختر معمولی و قبول کنه

مرد 

خب شغل در حد خودت یا یکم بالاتر اشکالی نداره...اما وضعیت اقتصادی اجتماعی فرهنگی اخلاقی و...هم مهمه ک ...

اصلا نمیخوام خیلی بالا باشه

نسبت به من چند درجه بهتر باشه منظورم رو بد رسوندم فکر کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان من دختر معمولی منظورتون بود؟ شما انگار کلی گارد داری داری روی من خالی میکنی😄

نگفتم پسرییی با کلی پول

گفتم یکی دو لول از من بهتر

و جواب اینم میشه چون مرد باید تکیه گاه باشه دختر بالاتر باشه حس کم بودن و تکیه گاه رو از ظرف مقابل نمیگیره 

یک نفر از آشنا ها به خاطر همین جدا شدن دختر پیشرفت کرده بود ولی مرد سرجاش واستاده بود گفت نمیتونم حس مردانگی بگیرم ازش

الان من دختر معمولی منظورتون بود؟ شما انگار کلی گارد داری داری روی من خالی میکنی😄نگفتم پسرییی با کل ...

مطمعن باش ما پسرا هم آنقدر دیووونه نیستیم که بریم خواستگاری دختری که اولش بالاست و مثل شما فکر می‌کنه 

مرد 

مثلا خانواده ی من برام وسیله ی نقلیه هدیه دادن و من از اون استفاده میکنمحالا چرا باید پسری رو قبول ک ...

یعنی اگه با یه نفر ازدواج کنی که اولش وضعش خوب باشه اما  بعد ورشکست بشه و همه چی رو از دست بده از چشمت میفته؟

و جواب اینم میشه چون مرد باید تکیه گاه باشه دختر بالاتر باشه حس کم بودن و تکیه گاه رو از ظرف مقابل ن ...

خب اینروزا باید دنبال منفعتت باشی  

من اگه برم خواستگاری یه دختری میرم که منافع داشته باشه نه غیر اون

مرد 

یعنی اگه با یه نفر ازدواج کنی که اولش وضعش خوب باشه اما بعد ورشکست بشه و همه چی رو از دست بده از چش ...

نه این فرق میکنه

اگر ببینم تلاشش رو میکنه اصلا

اگر ببینم بیخیاله و به بخور نمیر دیگه قانع شده آره

اتفاقا چون دارم تلاش می‌کنم افتاده رو مخم که الان این هم سطح من هست یا پایین تر از من من دارم تلاش م ...

خب عزیزم دنبال کسی باش که مثل خودت داره تلاش میکنه برای زندگیش مثلا چه فایده سطح بالا تر باشه ولی همش از جیب باباش بخوره کسی که تلاش میکنه به همه جا میرسه