2777
2789

من ۲روز پیش خونریزی کم افتادم الانشم خونریزی دارم از صبح فکر میکنم پشت دیوار صدای خنده میاد وقتی میرم چیزی نیست خیلی استرس گرفتم پشت دیوار اتاقه 

وقتی میرم اتاق فکر میکنم از پذیرایی صدای خنده میاد وقتی میام پذیرایی از اتاق صدا میاد 😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرز امام جواد داری؟؟؟

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

هرکی ربطش به بارداری‌‌و خونریزی‌رو فهمید منم درجریان بزاره.

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

یعنی خون ریزی حین بارداری باعث توهم میشه؟!

کلا وقتی ادم خونریزی داره خون رسانی به مغز کاهش پیدا میکنه و باعث توهم میشه

اون گ گ گ گ گ گ گ گ گ هست نه ک تو رو خدا نگید ک😂😂😂گِس‌وُ بود