2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای قبولی من یه بار خانواده پدری دعوت کردیم همه میلیونی کادو اوردن 

بعد خانواده مادری دعوت کردیم دو تاشون که کادو ندادن اونایی هم که دادن رو هم ۳۰۰ هزار تومن خرج نکرده بودن😑😑😑😑 الان من خجالت میکشم به بابام بگم چی آوردن... 

بعد ما فقط چند میلیون خرج ناهار شون کردیم 

دنبال چی میگردی؟

خانواده پدری من هر ایرادی داشته باشن میدونم از مادبزرگ تا عمو و عمه و شوهر عمه حتی همشون واقعا دوستم دارن من نوه اولشون بودم همیشه یه جور دیگه خواستنم انقدر که وقتی جای دیگه میرفتم اونقدرا تحویلم نمیگرفتن بغضم میگرفت بعدا بزرگ شدم فهمیدم فقط تو خانواده پدری انقدر محبوبم هر چند که هزاران ایراد هم دارن

خانواده مادریم چون از بابام بدشون میاد از منم بدشون میاد و کلا رابطه ای باهاشون ندارم

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه.                               💥  🌱  خدایا شکرت 🙏 من مهرماه امسال ازدواج کردم با مردی که خیلی دوستم داره و دوسش دارم و کنارش خیلی خوشبختم خدارو صدهزار مرتبه شکر🙏 از خدا میخوام به همه‌ی دخترایی که تنهایی اذیتشون میکنه یه همسر و همراه خوب بده از معجزه های خدا ناامید نشید 

ذات شون خوبه ولی خانواده پدری خیلی دست و دل بازن

خب خانواده پدری شما بله

ولی خانواده پدری همه نه

نمیشه برای همه یه نسخه پیچید

الان مثلا خانواده مادری شما، میشن خانواده پدریِ چند نفر دیگه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خانواده پدری من هر ایرادی داشته باشن میدونم از مادبزرگ تا عمو و عمه و شوهر عمه حتی همشون واقعا دوستم ...

من تو هر دو خانواده نوه اول هستم ولی منم احساس میکنم پدری ها بیشتر دوستم دارن

دنبال چی میگردی؟

خب خانواده پدری شما بلهولی خانواده پدری همه نهنمیشه برای همه یه نسخه پیچیدالان مثلا خانواده مادری شم ...

🙂🙂🙂اره بابا نمیگم که همه همینجوری هستن باز خداروشکر مال من یه طرفه ش این شکلیه و دو طرفه ش مثل مادری نیست 

دنبال چی میگردی؟

عزیزم شاید توان مالیشون اینقدر بوده الان گرونیه شاید نداشتن

توان مالی هر دو طرف تو یه رنج هست حتی پدری پایین تره 

تازه اونا رو قبل واریز حقوق دعوت کرده بودیم اینارو بعدش

دنبال چی میگردی؟

تو رو خدا تاپیک یکی مونده به اخرمو گزارش میزنی عکسم مونده

عکس نبود که تاپیکت پاک شده؟

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

من تو هر دو خانواده نوه اول هستم ولی منم احساس میکنم پدری ها بیشتر دوستم دارن

من نوه اول بودم و تا سالها هم تنها نوه موندم بزرگ ترین نوه بعد من تازه ۹ سالشه

حس میکنم اولی بودن بیشتر باعث شده دوستم داشته باشن چون بعدیارو دیگه انقدر عزیز نکردن

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه.                               💥  🌱  خدایا شکرت 🙏 من مهرماه امسال ازدواج کردم با مردی که خیلی دوستم داره و دوسش دارم و کنارش خیلی خوشبختم خدارو صدهزار مرتبه شکر🙏 از خدا میخوام به همه‌ی دخترایی که تنهایی اذیتشون میکنه یه همسر و همراه خوب بده از معجزه های خدا ناامید نشید 

من نوه اول بودم و تا سالها هم تنها نوه موندم بزرگ ترین نوه بعد من تازه ۹ سالشهحس میکنم اولی بودن بیش ...

اره البته شخصیت بچه هم مهمه 

من چون خانواده پدری بابام خیلی دوست دارن منم بیشتر دوست دارن

دنبال چی میگردی؟