2777
2789

من رزومه دادم و تو این شرکت قبول شدم دوشنبه ان شالله میخوام مدارک ببرم.  کسی هست که خودش یا اطرافیان اونجا باشه 

من برای بخش دبیرخانه رفتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای رزمن چی باید بفرستی

سرچ کن رزومه ساز بعد یک رزومه برای خودت بساز به صورت pdf البته تو خود سایت جابینجا هم داره رزومه ساز. 

سعیکن هرچیزی بلدی رو اونجا ثبت کنی

خوش به حالتون تهران زندگی می‌کنیداگه تهران بودم که الان صد باره رفته بودم سر کار

ایوای نزن اینحرفو.  تهران زندگی کردن همش درد.  میخوای چکار کار کردن 26سالم از 18رفتم سرکار هیچچچی نفهمیدم از زندگی 

ایوای نزن اینحرفو. تهران زندگی کردن همش درد. میخوای چکار کار کردن 26سالم از 18رفتم سرکار هیچچچی نف ...

چرااا؟ تهران عشقه

من اشتباه کردم ازدواج کردم وگرنه جمع و جور میکردم تنهایی میرفتم تهران الان هم شغل داشتم هم پول درمیاوردم راحت زندگی میکردم

چرااا؟ تهران عشقهمن اشتباه کردم ازدواج کردم وگرنه جمع و جور میکردم تنهایی میرفتم تهران الان هم شغل د ...

😊 نظر شما قابل احترام 

ولی من خودم کار کردن دوس ندارم