2777
2789
عزیزم شما چن ماه اقدام بودی که ای یو ای کردی؟من دو ماهه دارم لتروزول میخورم..دکتر‌گفت این ماه نگیره ...

سلام من تقریبا یک سال اما منظم اقدام نکردم

پارسال طبیعی باردار شدم ۵ هفته سقط شد

خدایا کمکم کن🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید تاپیک آخرم به دردتون خورد،دوست داشتین بخونین

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
دکتر براش نوشته که این هفته انجام بده ..سری های قبل مشکلی نداشت

اصلا به سری های قبلی اعتماد نکن

سری قبلی آزمایش همسرم خوب بود اما دیروز که برای iui نمونه داد گفتن ضعیفه

خدایا کمکم کن🌸

اصلا به سری های قبلی اعتماد نکنسری قبلی آزمایش همسرم خوب بود اما دیروز که برای iui نمونه داد گفتن ضع ...

من کامل مراحل رو براتون توضیح میدم امیدوارم بتونم به هرکسی که چشم انتظار کمک کنم

خدایا کمکم کن🌸

روز ۱۲ سیکل دو تا امپول ازادسازی زدم و روز ۱۳ iui کردم

دقیقا این کارا رو من هم ماه قبل انجام دادم هم این ماه باید انجام بدم..ولی بدون شستن اسپرم..ینی ای یو ای فقط نشدم انگار وگرنه همه داروها رو استفاده کردم..

هزینش جقد شد برا شما