آنیل۱۲۰۷ مدیر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 129 عنوان iui ابان ماه | مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 24 پست سلام دوستان دیروز iui کردماگر شما هم تو سیکل iui هستین بیاین کنار هم باشیم و از تجربیات همدیگه استفاده کنیم. خدایا کمکم کن🌸 1403/08/10 | 13:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasna_valetin عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1455 من از سه پریودی تا ۵ شب روزی دو تا لتروزول خوردم و روز ۷ و ۹ آمپول زدم.روز ۱۲ سیکلم سونو فولیکول غال ... اون دوتا ۱۹احتمالا باهم آزاد بشن و دوقلو دار بشی گلم نه ثروت تاکنون زاییده مردی نه قصر و کاخ درمان کرده ✧ دردی✧ برو انسانیت را مشتری باش ☆ قضاوت میشوی با آنچه کردی
آنیل۱۲۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 129 گلم میتونم بپرسم چند وقت بعده عروسیتون اقدام کردی؟ من الان هفت سال ازدواج کردم و تقریبا یکی دو ساله جدی بهش فکر کردیم، اون هم یه ماه اقدام کردیم، چند ماه بخاطر مسافرت و کار و ... جلوگیری! خدایا کمکم کن🌸
آنیل۱۲۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 129 اون دوتا ۱۹احتمالا باهم آزاد بشن و دوقلو دار بشی گلم عزیزم داستانت رو خوندم عالی بود مرسی انرژی گرفتم که منم کم نیارم خدایا کمکم کن🌸
آنیل۱۲۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 129 مگ اقا نیستین ای یو ای انجام دادین؟؟؟ خیر خدایا کمکم کن🌸
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22049 من الان هفت سال ازدواج کردم و تقریبا یکی دو ساله جدی بهش فکر کردیم، اون هم یه ماه اقدام کردیم، چند م ... ان شاالله کنتیجه بگیری گلم همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
yasna_valetin عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1455 عزیزم داستانت رو خوندم عالی بود مرسی انرژی گرفتم که منم کم نیارم فدات🌹عزیزم انشالا که تو هم تاپیک میزنی و میگی باردارم😍 نه ثروت تاکنون زاییده مردی نه قصر و کاخ درمان کرده ✧ دردی✧ برو انسانیت را مشتری باش ☆ قضاوت میشوی با آنچه کردی
آنیل۱۲۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 129 دقیقا این کارا رو من هم ماه قبل انجام دادم هم این ماه باید انجام بدم..ولی بدون شستن اسپرم..ینی ای یو ... حدود سه میلیون آزمایشگاهدکتر و دارو دو میلیوندر کل ۵ میلیونی شد خدایا کمکم کن🌸
آنیل۱۲۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 129 فدات🌹عزیزم انشالا که تو هم تاپیک میزنی و میگی باردارم😍 یعنی میشه؟؟؟اسپرم همسرم یه کم ضعیف بود گفتن بعد شست و شو بهتر شده اما نا امید شدم🫤 خدایا کمکم کن🌸
yasna_valetin عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1455 یعنی میشه؟؟؟اسپرم همسرم یه کم ضعیف بود گفتن بعد شست و شو بهتر شده اما نا امید شدم🫤 چرا نشه😉آره بعد شستن اسپرما،تر و تمیز میشن و اون شیطون بلاهاش رو جدا میکنن😅فقط تو ریلکس باش نه ثروت تاکنون زاییده مردی نه قصر و کاخ درمان کرده ✧ دردی✧ برو انسانیت را مشتری باش ☆ قضاوت میشوی با آنچه کردی
آنیل۱۲۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 129 چرا نشه😉آره بعد شستن اسپرما،تر و تمیز میشن و اون شیطون بلاهاش رو جدا میکنن😅فقط تو ریلکس باش مرسی که این قدر انرژی مثبت داری عزیزم❤️ خدایا کمکم کن🌸