2777
2789

من عقدم حدودا یک سال ..از اول تنبلی تخمدان دارم دکترا میگن زود بجه دار شو و جلوگیری نکن الان شوهرم گیر داده من رابطه ی کامل میخوام هم میترسم مشکل پیش بیاد آدم نمیدونه که  دعوا میشه اخلاق جور نمیاد تنها دارایی دختر در جامعه ما ب ک ا رته من به شوهرم گفتم من کیست دارم زود باید بچه دار شم دکتر گفته نمیتونم الان اجازه بدم بهت آمادگیشو هم ندارم  گفت باشه ولی من دوسال بعد عروسی بچه میخوام میترسم جلوگیری کنم به مشکل بخورم چون تو ارث ما هست ناباروری

خدااااا

اولا اشتباه کردی دم از تنبلی و ناباروری پیش شوهرت زدی. دوما زیر بار رابطه کامل نرو. یه ساله عقدین بگو زودتر بساط عروسی راه بندازه

خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا اشتباه کردی دم از تنبلی و ناباروری پیش شوهرت زدی. دوما زیر بار رابطه کامل نرو. یه ساله عقدین بگ ...

غریبه نیس که تو خانواده ی نا عمه ها بعد ۲۰سال بچه دار شدن خودشم میدونه باید نیفهمید ک گیر نده هر سری حق داره جوری که من میخوام خدای نکرده تو بدنش مشکلی باشه بهم بگه دقیقا رابطه ی کانل و نمیخوام فعلا واقعا میترسم از یه ورم خودم رفتم چکاب ب ک ا رت میگن حلق وی ضخیم سخته اولین را ب طه شاید عمل بخواد😭😔

خدااااا