2777
2789

ما تو عقدیم چندروزه ندیدمش رفته بود ماموریت الان برگشته بهش میگم ظهر بیا دنبالم میگه باید برم باشگاه بعدش میام بعدشم من مهمون دارم نمیتونم برم خواستم ظهر برم عصر برگردم

هروقت بهش میگم یه امروزو نرو باشگاه میگه نه ولی اگه خودش حال نداشته باشه ۱۰روز نمیره ولی بخاطر من اصلا

منم گفتم باشه منم نمیتونم ببینمت ایشالله تا شنبه

دیگه بهش نمیگم

💍♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاق گندشون مثل همه دل منم خونه والا منم عقدم نمیدونم میخان تربیتمون کنن نمیدونم چشونه

مردا خیلی بیخیالن حاضر نیستن یه کار خودشونو کنسل کنن ولی اگه یچیزی گفتن زن باید فورا اطاعت کنه

💍♥️

منم چون بهم توجه نداره تو جمع مدام نادیدیده گرفته میشم دیگه بیخیالش شدم میخام باهاش سرسنگین باشم

حقشون همینه تازه زنگ زده مگه الان بیام درصورتی میدونه الان نمیتونم برم کار دارم باید مثل خودشون باشی

💍♥️

چطور دووم میاری

شهرامون دوره ۵ ماهه پدرش فوت کرده برای مراسم و اینا بودیم باهم بعدشم درگیر کار شد منم شاغلم قرار هس این ماه بیاد روزیکه بیاد از دلتنگی میخام فقد گریه کنم تو بغلش