2777
2789
عنوان

پشت کنکور ام روحیه زیر صفر شده

274 بازدید | 29 پست

هر روز گریه میکنم ماهی یه بار هم پام رو از خونه نمیزارم بیرون 

به نظرتون اگه هفته ای یه جلسه یک ساعته برم کلاس موسیقی برای اینکه حالم بهتر شه لطمه میخوره به درسم؟ 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین سالیه ک پشتی؟

اره

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
باشگاه ثبت نام کن روحیه بالا میبره

ورزش دوست ندارم😔

اره

رشتت چیه

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

رشتت چیه

تجربی همش میگم کاش امسال میرفتم دانشگاه آخه همه پیرا های دانشگاه های عالی رو هم رسونده بودم ولی مامانم خیلی بدش میاد از پیرا به خاطر اون موندم پشت

تجربی همش میگم کاش امسال میرفتم دانشگاه آخه همه پیرا های دانشگاه های عالی رو هم رسونده بودم ولی ماما ...

وای خیلی اشتباه کردی دختر

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

چجوری خسته ام اصلا دل و حوصلع هیچ چیزی هم ندارم🥺

حتما کاری هست که دوست داشتی باشی انجام بدی بعد هم راه زیاده خیلی حرص کنکور رو نخور

اگر دوست داری از حراج لباس و لوازم آرایش ترکیه با خبر بشی درخدمتت هستم تلگرام@Megastore2025