2777
2789
عنوان

خاستگاری

304 بازدید | 24 پست

دوستان من عقدم برا برادر شوهرم که از همسرم کوچکتره دارن میرن چند جا خاستگاری .. یجا معرفی کردن دختره خانوادش تو یه خونه داخل مسجد نشستن پدر شوهرم گفت نه چیه پدره دختره خونه نداره فردا بستگان ببرم برا بله برون میخان اشنا بشن بگم خونه ندارن ؟؟؟ خو اخه خونه دارن دیگ ب بخاطر کارشونه خونشون تو حیاط مسجده چه مشکلی دازه؟؟ بنظرتون چرا ایطو فک میکنن؟ فکرش منطقیه؟؟ چون من ناراحت شدم از حرفش

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یا مثلاً فک کن اون باباهای مدرسه که خونشون داخل مدرسه بود خب اونام ی پدرن بچه دارن ینی بچه های اونا ...

اره این موردم بوده نخاستن ... چرا قبول نمیکنن دلیلش چیه؟؟ من ناراحت شدم بخدا

مگ تفکرشون دیدن و نمیخونه؟؟ بخاطر فقره که حتی نمیرن دختره رو ببینن

خب همینو عرض کردم وقتی دیدگاهشون اینه 

فردا سر دختر منت میزارن

هرکس یجوریه یکیم شخصیت براش مهمه نه اون خونه ی ته مسجد

خب همینو عرض کردم وقتی دیدگاهشون اینه فردا سر دختر منت میزارنهرکس یجوریه یکیم شخصیت براش مهمه نه اون ...

منم خیلی پولدار نیستم نکنه سرم منت بذارن؟؟؟ البته ما خونه از خودمون داریم بزرگ و حقوق بابامم بد نیس ولی مثل خودشون پولدار نیستیم ممکنه راجب منم ایطو فک کنن تو اینده بزنن تو چشمم

منم خیلی پولدار نیستم نکنه سرم منت بذارن؟؟؟ البته ما خونه از خودمون داریم بزرگ و حقوق بابامم بد نیس ...

انشاالله ک نمیزنن

شاید با وضع معمولی کنار میان ولی وضع پایین نه

اخه یه مقدارم حق دارن اگ شرایط پسر خیلی عالیه سخته مچ‌شدن

الان خانواده ها باید هم سطح باشن

قبلا میگفتن اخلاق ، زن بساز باشه یا مرد کارکن باشه الان واقعا شرایط اقتصادی کاری کرده هیچکس غیر پول ...

من خیلی دلم شکست از حرف پدر شوهرم ... خوب اون دختر هم حق زندگی دارع