2821
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 24 پست
اره این موردم بوده نخاستن ... چرا قبول نمیکنن دلیلش چیه؟؟ من ناراحت شدم بخدا

چون خودشونو دست بالا میگیرن 

بابای من ی دختر عمو داره سه سال از من بزرگتره 

روز عروسیش که اومدن از خونه پدری با دعای خیر بدرقش کنن فامیلای دوماد هی نگاه ب در و پنجره خونه انداختن نگاهاشون تحقیرآمیز بود آخه خونه خیلی قدیمی بود پدر عروس هم ب رحمت خدا رفته بود دیگه همون‌جوری موند آخرسر دیدم دارن پچ پچ میکنن گفتم والا خود داماد و خانوادش اومدن دخترو پسندیدن دارن میبرنش حرف و حدیثش واس شماها مونده 

الان نمونش خودم هم خونه دارم هم ماشین با کسی ازدواج کردم که پدرش هنوز مستاجره شوهرمم ن خونه داره ن ماشین ینی باید بیام بگم مرده با اون همه سن و سال نتونسته برا خودش زندگی جمع کنه؟ مهم خوشبختی و اینکه خانواده همسرم آدم حسابین و آدم حسابی بودن مخصوص صرفا پولدارا نیست و باهام مثل دخترشون رفتار میکنن منم آدمی نیستم از بالا ب آدما نگاه کنم چی بگم والا هرچی قسمته اگه تو سرنوشت هم باشن هیشکی نمیتونه مانعشون بشه اگه هم قسمت نباشن با همین بهونه تراشیا میرن سراغ مورد بعدی انقد میچرخن تا کسیکه تو تقدیر برادرشوهرته پیدا شه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون خودشونو دست بالا میگیرن بابای من ی دختر عمو داره سه سال از من بزرگتره روز عروسیش که اومدن از خون ...

اره حرفت خیلی منطقیه ولی برا من قابل هضم نبود چون منم مثلشون پولدار نیستم ادم انگا یجوری به خودشم میگیره

من خیلی دلم شکست از حرف پدر شوهرم ... خوب اون دختر هم حق زندگی دارع

میفهمم شمارو 

ما الان چند مورد داریم وضع عالی توپ رفتن از روستا دختر گرفتن واقعا خوشبختن الحمدالله 

ولی خانواده خاکی بودن سمت پسره

وقتی میدونن میتونن بپذیرن پا پیش بزارن 

وقتی که اخلاق خودشونو میدونن ،میدونن که فامیل زخم میزنه شاید رو زندگی شون اثر بزاره همون بهتر عاقلانه عمل کنن پا پیش نزارن

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز