2777
2789
عنوان

کسی بیداره

176 بازدید | 27 پست

بچها صبح شد و من از فکرش نخوابیدم فردا باید درس بخونم باید خسته نباشم تو روخدا بگین چیکار کنم اگه فردا رو بخاطرش از دست بدم خودمو نمیبخشم

ولم کرد و رفت من دارم بخاطرش غصه میخورم عکسمونو میبینم قلبم به درد میاد کاش اونم بهم فکر میکرد کاش اونم دلش تنگ میشد کاش قلبم آروم میشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عشق بی رحم ترین حس دنیاس ....ولی ی واقعیتی هس از خدا ی آدم خوب که عاشقت باشه برای ازدواج و آینده بخواه و بسپار به خودش 

این عشقای الکی الکی ی بازیه عشق نیس که ) محمد علیزاده(

متاهل و متعهد 🤍💍

عزیزم خودتو ناراحت نکنبعده ها ب این شبا میخندی باور کنب بدیاش فکر کن ک فراموش کردن راحت بشهالانم گوش ...

بدی ای نداشت اصن زمان زیادی باهم نبودیم یه ماه کمتر شد من نمی‌دونم چه مرگم شده

میدونم میخندم ولی برای اولین بار دلم نمیخواد از یادم بره میخوام بشه میخوام تو زندگیم باشه همش فکر میکنم بالاخره تو زندگی هم خواهیم بود الان وقتش نیست 

منم کنکوریم و باید صبحمو از دست ندمم😐

بریم بخوابیم که پول و درس و کار واجبتر از روحه فعلا

اول پول بعد یار که قطعا خودش با جایگاه من کشیده میشه سمتمم😂💕

همه چیز درست می‌شود. آب ریخته روی زمین جمع نه، اما خشک می‌شود. قلب شکسته خوب نه، اما ترمیم می‌شود. و هنوز هم می‌توان، در گلدانی شکسته گل کاشت.𓃠𓍯 ִִֶֶָ𓆝 𓆟 𓆞 𓆝 𓆟

کاش میتونستی چند سال بعد و ببینی باور کن اگ میدیدی هیچوقت خودتو انقدر عذاب نمیدادی 

یاد خودم افتادم الان ک به اون موقع فک میکنم خندم میگیره

اگه رفت بذار بره کسی ک بخواد بره رو نمیشه بزور نگه داشت اینو از رو تجربه میگم

عشق بی رحم ترین حس دنیاس ....ولی ی واقعیتی هس از خدا ی آدم خوب که عاشقت باشه برای ازدواج و آینده بخو ...

عشق نیست ولی قلبم شکست غرورمم شکست خیلی ناراحت شدم فکر به اینا نمیذاره بخوابم 

آره

خداروشکر کن ک الان کات کردی

این مدتم خودخواه باش ب هیشکی جز خودت فکر نکن همه چیزاشم پاک کن وقتی لول اپ کردی جای خفن قبول شدی ادمای بشدت خفن تری سر راهت قرار میگیرن ک این دارغوزا به چشمت نمیان

واسه خودت ارزش قائل باش

الانم بخواب تا 8/9 صبح پاشو درستو بخون

ببین دوستم...او دلش به حال تو نسوخته..حال دل تو برای ذره ای براش مهم نیست..پس ولش کن و بخواب..به فکر ...

میدونم

کاش میتونستم کاش غرورم شکست خیلی بخاطر این موضوع ناراحتم من غرورمو میخواد آبرویی که پیشش رفتا میخوام