2777
2789
عنوان

کسی بیداره

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 27 پست
کاش میتونستی چند سال بعد و ببینی باور کن اگ میدیدی هیچوقت خودتو انقدر عذاب نمیدادی یاد خودم افتادم ا ...

میدونم بخدا اولین بار نیست یادم میره خوب میشم ولی باید زودتر سرپاشم نمیخوام غصه بخورم

ولی آبروم رفت پیشش غرورم شکست من همش به این فکر میکنم عصبی میشم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هیشکی ارزش آینده اتو نداره هیشکی

درسته خودش ام گفت بهم فعلا فقط فکر کنکورت باش ایناس که مهمه منم میدونم ایناس که مهمه ولی آبروم رفت حالا فکر میکنه کسیه و کشته مردشم دلم شکست غرورم شکست 

عشق نیست ولی قلبم شکست غرورمم شکست خیلی ناراحت شدم فکر به اینا نمیذاره بخوابم

من از ۱۲ سالگی خودمو درگیر عشق کردم تا الان که ۲۱ سالمه بهترین روزایی که با دوستام قرار بود خوش بگذرونیم من کسل و افسرده بودم.  با خانواده میرقتیم بیرون من افسرده بودم . درسم خوب بود اما نشد کنکور بدم ترک تحصیل کردم بخاطر عشق .... الامم ساعت ۴ صبحه بیدارم بخاطر عشق چون صبحونه دادم خورد رفت سر کار ...😁حالا الان فک میکنم کاش اونقدر خودمو اذیت نمیکردم قسمت و تقدیر رقم میخوره برنده اونه که تو لحظه زندگی کنه پیشرفت کنه لذت ببره

هر چه دلت خواست نه آن می‌شود 

آنچه خدا خواست همان می‌شود 

متاهل و متعهد 🤍💍

چرا کات کردین چیشد؟

یهو رفت یه هفته بعد گفت من نتونستم نمیتونم رابطه جدی داشته باشم تو دختر خوبی ای من میتونستم برا نیازمم که شده باهات بمونم ولی نمیخوام ناراحتت کنم و بیشتر وابسته بشه

حرفاش دلمو سوزوند مگ من وابسته بودم

یا اینکه گفت نمیام دیدنت که عذاب نکشی بعد میگه فعلا وقت ندارم هر موقع تونستم میام دیدنت مگه من گدام که اینطوری باهام حرف زد

عوضی انتظار داشت ازش تشکر کنم مرسی که بخاطر نیازت بتمن نموندی لعنتی تو وظیفه انسانیتو انجام دادی 

عشق بی رحم ترین حس دنیاس ....ولی ی واقعیتی هس از خدا ی آدم خوب که عاشقت باشه برای ازدواج و آینده بخو ...

سپردم دیگه تسلیم شدم به خواسته خدا ولی گاهی اینطوری میشم دلم میخواد کنارم باشه دست خودم نیست دلم تنگ میشه 

منم کنکوریم و باید صبحمو از دست ندمم😐بریم بخوابیم که پول و درس و کار واجبتر از روحه فعلااول پول بعد ...

یعنیااا این بشرا خدا آورد تو زندگیم من از لج اینم شده بخونم موفق شم وگرنه من قدرت یه سال دیگه پشت بودنو نداشتم

اصن از سر تنهایی و همین رفتم این گهو خوردم 

درسته خودش ام گفت بهم فعلا فقط فکر کنکورت باش ایناس که مهمه منم میدونم ایناس که مهمه ولی آبروم رفت ح ...

عب نداره 

اشتباهاتی انجام شده

خودتو ببخش

باقی رو اشتباه نکن 

البته که آبروت نرفته یه احمق نهایتا قدرتو ندونسته

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
من از ۱۲ سالگی خودمو درگیر عشق کردم تا الان که ۲۱ سالمه بهترین روزایی که با دوستام قرار بود خوش بگذر ...

کاش خدا برام قشنگ میخواست کاش حداقل برسم به رشته دلخواهم قول میدم دیگه برا این چیزا پیش پا افتاده غصه نخورم 

من از ۱۲ سالگی خودمو درگیر عشق کردم تا الان که ۲۱ سالمه بهترین روزایی که با دوستام قرار بود خوش بگذر ...

من از تو سنم بیشتره چرا اینقدر زندگیتون رو دور تند😭😂