2777
2789
عنوان

طلا عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 54 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اگه فهمیده باشن قطعا درک میکنن،داییتون شغلشون چیه؟عروس شغل پدرش و محلشون کجاست؟به ایناهم بستگی دا ...

دآییم کارمند فروشگاه عروس بیکار خانواده ضعیفی داره عروس ما خیلی بالاتریم ولی خب طفلی داییم بابا نداره مادر بزرگم هم حقوق نداره و پیر 

دآییم کارمند فروشگاه عروس بیکار خانواده ضعیفی داره عروس ما خیلی بالاتریم ولی خب طفلی داییم بابا ندار ...

انگشتر دو یا سه ۳گرمی ببرین فعلا عروستون شاید درک کرد سرویس نقره برداشت به جای طلا کافیه مهر دامادتو دلش باشه و مادر خوبی داشته باشه خوب راهنماییش کنه

انگشتر دو یا سه ۳گرمی ببرین فعلا عروستون شاید درک کرد سرویس نقره برداشت به جای طلا کافیه مهر دامادتو ...

الهی آمین عزیزم ،طلا خوبه سرمایه است من دوستم تازه ی سرویس خرید ۶ گرم انقدر ناز ،همون نشون کم کم ۲۰

الهی آمین عزیزم ،طلا خوبه سرمایه است من دوستم تازه ی سرویس خرید ۶ گرم انقدر ناز ،همون نشون کم کم ۲۰

اره برین بازار۱۵خرداد شاید طلا اونجا ارزونتر درآد شهر ما بودی بهت جایی معرفی میکردم طلا دست دوم میخریدی عین نو ۳درصد!حیف دوریم

غرب کشورم من اون ۱۸ گرموو ۳۰سوتو وقتی گرمی۴و۱۰۵تومن بود خریدم۷۷و۵۰۰!تقریبا گرمی۴و۲۴۰!۳درصد

چه عالی ،کورد ها طلا زیادن دارن ماشالله ،سالم باشی عزیزم

ما نشون و حلقه و سرویس رو حتما داریم حالا مناسبتا بسته به جیب داماد طلا میدن یا چیز کمتر

الان اگر بگردین اتگشتر نمادار ۱۳ یا ۱۴ م هم هست سرویس هم میتونی خیلی سبک برداری که زیر ۷۰ بشه ولی خب باید ببینی عروس میپذیره

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

من ی ماه پیش نامزد کردم ، نشون و حلقه و سرویس بود هزینه ای قید نکردیم ، حلقم نشون پشت حلقه بود که باهم ۴۰ شد سرویسم ۱۲۰ شد  اگر منظورت تو دفتر نوشته بشه برای اینده که در حد توان بود چیزی ننوشتن