2777
2789
عنوان

طلا عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 54 پست
دآییم کارمند فروشگاه عروس بیکار خانواده ضعیفی داره عروس ما خیلی بالاتریم ولی خب طفلی داییم بابا ندار ...

حب بعدا میخواد با مادرش زندگی کنه و هزینه هاشو بده ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من سرویس ۱۵ گرمی دیدم حسابی نمادار و قشنگ . الان سرویس ظریف قشنگه. ولی خوب بازم بستگی به طرف عروس داره. اگه دایی ات تا ۱۵۰ هم میتونه طلا بخره که عالیه. به هر حال طلا هم سرمایه هست برای خودشون

من سرویس ۱۵ گرمی دیدم حسابی نمادار و قشنگ . الان سرویس ظریف قشنگه. ولی خوب بازم بستگی به طرف عروس دا ...

یله گلم طلا که بد نیست سرمایه است والله برا من نه طلا خزیدن نه خرید عروسی کردن از بس گدا اند و خسیس خیلی هم پولدارن ولی گدان کلا بچشون مهم نیست براشون ولی مادر بزرگم تا بتونه کمک داییم میکنه والله نا خوشحال میشیم اصلا یک کیلو بخرن

خیر داییم خونه داره مادربزرگم بهش ی واحد داده شغل هم داره چرا با مادرش زندکی کنه هزینه هاش یده؟

آخه گفتی مادربزرگم حقوق نداره و پیره 🙄

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

آخه گفتی مادربزرگم حقوق نداره و پیره 🙄

خب حقوق نداره یعنی بابا بزرگ خدا بیامرزم بیمه نریخته بوده مغازه داشته بنده خدا ولی خب دو تا خونه داره اجاره میده پول میگیره