2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اونم قطع رابطه کن بابا

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من از خونواده شوهرم با خود شوهرم هم رفت و امد ندارم 😂 

کله ی سحر میره آخر شبا میاد 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من رفت آمد دارم ولی بشدت کمم

من بشدت کم بود ولی چند ماه کامل..ارامش اعصابم بیشتره.چون واقعا کشش بیشتر نداشتم.

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

😐😐😐😐هفته ای دو سه بار میرم خونشون

مم کلا قطعم هم خانوادش هم فامیل..دروغ نباشه دلم ی کم فضولی از خونوادش میخاد بدونم چیکار میکنن یا نمیکنن ی خبر بگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

مم کلا قطعم هم خانوادش هم فامیل..دروغ نباشه دلم ی کم فضولی از خونوادش میخاد بدونم چیکار میکنن یا نمی ...

خب با یکیشون رابطه بنداز و بپرس خبر بکیر

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

من فقط از مادرشوهرم متنفرم یه زبون نفهم خسیسیه که دومی نداره ولی بقیه خوبن مشکلی باهاشون ندارم

منم خارشوهرو مادرشوهر..ولی از بااینا قطع کردم از فامیلاش کسی خبری نمیگیره یازنگوپیام ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خب با یکیشون رابطه بنداز و بپرس خبر بکیر

باخالش خوب بودم ولی همشون عوضی هستن.تابستون هردوشهر دیگه بودیم تا برگشتیم دیگه نه زنگ و پیامی نداد منم نپرسیدم حتما دوس داره من ارتباط بگیره باخواهرش شاید واسه اونه اونم  سراغی نمیگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...