2777
2789
عنوان

پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 45 پست
اره دقیقا . تا حرفی نزنه بی فایدس هی ب خودم میگم واست مهم نباشه ولی ناخداگاه چک میکنم دیده استوریمو ...

اره میدونم سخته ها ولی بزار یه مدت بگذره کاری نداشته باش زندگیتو بکن اگه قسمت باشه بالاخره یکدومتون یه حرکتی میزنه پا‌پیش میزاره به چی میشه دیگه .. 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
اره میدونم سخته ها ولی بزار یه مدت بگذره کاری نداشته باش زندگیتو بکن اگه قسمت باشه بالاخره یکدومتون ...

راس میگی. دلم نمیخواد الکی امیدوار شم‌پسرا هدفشون معلوم نیس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم امتحانش کنم استوری ای که گذاشتم مرتبط با رشتمونه و کارشه گفتم حتما این و لایک میکنه مورد علاقشه ...

میگم ک ولی قبل اینکه بخای جدیش کنی میگم یه وقت اگه اومد جلو ریپ زد چیزی گفت ک خواست نزدیک بشه بهت اول سعی کن خوب بشناسیش .. دورادور میشناسی ولی سعی کنین بیشتر بشناسید همو بهتره اگه شد ک مبارکه اگه ن ک چیز خاصیم از دست ندادی هرچه پیش اید خوش اید 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
راس میگی. دلم نمیخواد الکی امیدوار شم‌پسرا هدفشون معلوم نیس

همشون ک‌ نه این بابا اگه واقعا بخادت میاد جلو یا بهت میگه یا یجوری میفهمونه باز .. مثل همین حرکتش .. ولی اگه نه بخاد مثه ی سریا لا*ی بازی در بیاره با خودش میگه این نشد یکی دیگه .. ک امیدوارم اینطور نباشه .. 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
همشون ک‌ نه این بابا اگه واقعا بخادت میاد جلو یا بهت میگه یا یجوری میفهمونه باز .. مثل همین حرکتش .. ...

میدونی دختر بودن واقعا سخته اگه ازش خوشتم بیاد ولی نمیتونی بری بگی که بازم در نهایت باید منتظرباشی واضح بهت بفهمونه اگه نه همش بلاتکلیفی

همون دیگه کاش اگه نظرش مثبته واضح تر بفهمونه بهم .

صبر داشته باش .. فقط ذهنتو زیاد درگیرش نکن تا چند وقت دیگه مشخص میشه دیگه .. دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره خیالت راحت 🙏🏻😉

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
میدونی دختر بودن واقعا سخته اگه ازش خوشتم بیاد ولی نمیتونی بری بگی که بازم در نهایت باید منتظرباشی و ...

اره میدونم میتونم بفهمم چ حسی داره اینکه با تمام وجودت از یکی خوشت میاد یا اصن اینم نه دوست داری اون چیزی ک درونته رو بدون هیچ واهمه ای و بدون ترس از سوء برداشت شدن  ابراز کنی ولی نمیشه این از فرهنگ غلط ماست اینجوری تو کلمون کردن .. از همون بچگی اینجوری جدایی انداختن بین دختر و پسر و کلی مشکلات بوجود اوردن .. چرا یه ادم دختر یه ادم عادی نتونه حرف دلشو به یه پسری بزنه بدون اینکه قضاوتش کنن واقعا خیلی عقب مونده ایم ما ایرانیا ... باز جای شکرش باقیه ک جدیدا مردم اگاه شدن نسبت ب این چیزا 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ