2789
عنوان

پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم چرا این رفتارش عصبیم کرده. طبیعیه؟🤣

اره خب ازش خوشت اومده طبیعیه دیگه .. این کارشم فشاریت کرده دیگه داری از تو خودتو میخوری ک علتش این حرکتش چیه از طرفیم نمیتونی مستقیم بپرسی 😄

روبروم یه واژه، یه هدف بنام انتقامه✌🕊

اره خب ازش خوشت اومده طبیعیه دیگه .. این کارشم فشاریت کرده دیگه داری از تو خودتو میخوری ک علتش این ح ...

دقیقاااا هی میگم بازیچه نشم باز تکرار میکنه این کارشو ناخوداگاه فکرمو درگیر کرده

شایدم درست میگی. شاید میگه خودمو هول نشون ندم همه عکساشو لایک کنم. مثلا یه کم فاصلمم حفظ کنم. حدسه ه ...

اره منم تا حدودی قبول دارم این نظرتو .. منم فکرم همینه تقریبا میخاد غیر مستقیم بهت بگه ازت خوشم اومده چون دلیل دیگه ای بنظرم نمیتونه داشته باشه چون فقط داره عکساتو لایک میکنه ک فکر دیگه ای جز این نکنی احتمال زیاد کراشه روت 😏

اره منم تا حدودی قبول دارم این نظرتو .. منم فکرم همینه تقریبا میخاد غیر مستقیم بهت بگه ازت خوشم اومد ...

شایدم همینه واقعا ینی من برداشتم اینه واقعا اگرم اشتباهه حداقل ادم با خودش فک میکنه وقتی اینکارو میکنم طرف فک میکنه دارم نخ میدم.

اره منم تا حدودی قبول دارم این نظرتو .. منم فکرم همینه تقریبا میخاد غیر مستقیم بهت بگه ازت خوشم اومد ...

ولی به حرفم نمیاد ریپلای نمیکنه اصلا. لایکت ب چ دردم میخوره😂

دقیقاااا هی میگم بازیچه نشم باز تکرار میکنه این کارشو ناخوداگاه فکرمو درگیر کرده

فکرتو درگیرش نکن بی اهمیت باش بزار زمان بگذره اگه واقعا نیتش جدی باشه یا ب زبون میاد داداشم یا اینکه ریپ میزنه بالاخره یه حرکتی میزنه ک اون موقع هم شرایط خودشو داره 

فکرتو درگیرش نکن بی اهمیت باش بزار زمان بگذره اگه واقعا نیتش جدی باشه یا ب زبون میاد داداشم یا اینکه ...

اره دقیقا . تا حرفی نزنه بی فایدس هی ب خودم میگم واست مهم نباشه ولی ناخداگاه چک میکنم دیده استوریمو یا نه. باید بیخیال باشم

شایدم همینه واقعا ینی من برداشتم اینه واقعا اگرم اشتباهه حداقل ادم با خودش فک میکنه وقتی اینکارو میک ...

حالا خودت نظرت چیه ؟ دوست داری باهاش وارد رابطه بشی ؟ 

فکرتو درگیرش نکن بی اهمیت باش بزار زمان بگذره اگه واقعا نیتش جدی باشه یا ب زبون میاد داداشم یا اینکه ...

گفتم امتحانش کنم استوری ای که گذاشتم مرتبط با رشتمونه و کارشه گفتم حتما این و لایک میکنه مورد علاقشه اونم لایک نکرد.انگار هدفمند لایک میکنه راس میگی