2777
2789
عنوان

پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا این رفتارش عصبیم کرده. طبیعیه؟🤣

اره خب ازش خوشت اومده طبیعیه دیگه .. این کارشم فشاریت کرده دیگه داری از تو خودتو میخوری ک علتش این حرکتش چیه از طرفیم نمیتونی مستقیم بپرسی 😄

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
اره خب ازش خوشت اومده طبیعیه دیگه .. این کارشم فشاریت کرده دیگه داری از تو خودتو میخوری ک علتش این ح ...

دقیقاااا هی میگم بازیچه نشم باز تکرار میکنه این کارشو ناخوداگاه فکرمو درگیر کرده

شایدم درست میگی. شاید میگه خودمو هول نشون ندم همه عکساشو لایک کنم. مثلا یه کم فاصلمم حفظ کنم. حدسه ه ...

اره منم تا حدودی قبول دارم این نظرتو .. منم فکرم همینه تقریبا میخاد غیر مستقیم بهت بگه ازت خوشم اومده چون دلیل دیگه ای بنظرم نمیتونه داشته باشه چون فقط داره عکساتو لایک میکنه ک فکر دیگه ای جز این نکنی احتمال زیاد کراشه روت 😏

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
اره منم تا حدودی قبول دارم این نظرتو .. منم فکرم همینه تقریبا میخاد غیر مستقیم بهت بگه ازت خوشم اومد ...

شایدم همینه واقعا ینی من برداشتم اینه واقعا اگرم اشتباهه حداقل ادم با خودش فک میکنه وقتی اینکارو میکنم طرف فک میکنه دارم نخ میدم.

اره منم تا حدودی قبول دارم این نظرتو .. منم فکرم همینه تقریبا میخاد غیر مستقیم بهت بگه ازت خوشم اومد ...

ولی به حرفم نمیاد ریپلای نمیکنه اصلا. لایکت ب چ دردم میخوره😂

دقیقاااا هی میگم بازیچه نشم باز تکرار میکنه این کارشو ناخوداگاه فکرمو درگیر کرده

فکرتو درگیرش نکن بی اهمیت باش بزار زمان بگذره اگه واقعا نیتش جدی باشه یا ب زبون میاد داداشم یا اینکه ریپ میزنه بالاخره یه حرکتی میزنه ک اون موقع هم شرایط خودشو داره 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
فکرتو درگیرش نکن بی اهمیت باش بزار زمان بگذره اگه واقعا نیتش جدی باشه یا ب زبون میاد داداشم یا اینکه ...

اره دقیقا . تا حرفی نزنه بی فایدس هی ب خودم میگم واست مهم نباشه ولی ناخداگاه چک میکنم دیده استوریمو یا نه. باید بیخیال باشم

فکرتو درگیرش نکن بی اهمیت باش بزار زمان بگذره اگه واقعا نیتش جدی باشه یا ب زبون میاد داداشم یا اینکه ...

گفتم امتحانش کنم استوری ای که گذاشتم مرتبط با رشتمونه و کارشه گفتم حتما این و لایک میکنه مورد علاقشه اونم لایک نکرد.انگار هدفمند لایک میکنه راس میگی