رو اعصابمه بازی مسخره ای راه انداخته من تو اینستا فعالیت استوری زیاد دارم از همه چی میذارم عکس از خودمم میذارم از بین استوریام فقط عکسای خودمو لایکمیکنه من جالب ترین استوریم بذارم کلا بینندس بعد جدیدا به طرز رو مخی از عکسای خودم بعضیاشو لایک میکنه بعضیاش نه حس بدی گرفتم انگار مثلا این عکست خوبه این نه. نمیدونم عادیه رفتارش؟خب حداقل موضوعات دیگه ام لایک کن که ادم همچین حسی نگیره
گفتم امتحانش کنم استوری ای که گذاشتم مرتبط با رشتمونه و کارشه گفتم حتما این و لایک میکنه مورد علاقشه ...
میگم ک ولی قبل اینکه بخای جدیش کنی میگم یه وقت اگه اومد جلو ریپ زد چیزی گفت ک خواست نزدیک بشه بهت اول سعی کن خوب بشناسیش .. دورادور میشناسی ولی سعی کنین بیشتر بشناسید همو بهتره اگه شد ک مبارکه اگه ن ک چیز خاصیم از دست ندادی هرچه پیش اید خوش اید
همشون ک نه این بابا اگه واقعا بخادت میاد جلو یا بهت میگه یا یجوری میفهمونه باز .. مثل همین حرکتش .. ولی اگه نه بخاد مثه ی سریا لا*ی بازی در بیاره با خودش میگه این نشد یکی دیگه .. ک امیدوارم اینطور نباشه ..
میدونی دختر بودن واقعا سخته اگه ازش خوشتم بیاد ولی نمیتونی بری بگی که بازم در نهایت باید منتظرباشی و ...
اره میدونم میتونم بفهمم چ حسی داره اینکه با تمام وجودت از یکی خوشت میاد یا اصن اینم نه دوست داری اون چیزی ک درونته رو بدون هیچ واهمه ای و بدون ترس از سوء برداشت شدن ابراز کنی ولی نمیشه این از فرهنگ غلط ماست اینجوری تو کلمون کردن .. از همون بچگی اینجوری جدایی انداختن بین دختر و پسر و کلی مشکلات بوجود اوردن .. چرا یه ادم دختر یه ادم عادی نتونه حرف دلشو به یه پسری بزنه بدون اینکه قضاوتش کنن واقعا خیلی عقب مونده ایم ما ایرانیا ... باز جای شکرش باقیه ک جدیدا مردم اگاه شدن نسبت ب این چیزا