2777
2789
عنوان

مهمون ناخونده خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 29 پست
من از مهمان ناخوانده و اجباری بدم میاد و همیشه هم میاناین درس هم برا آدما شلخته خوبه که یه تلنگری با ...

دقیقا من ترس برداشتم از اون زمان فک کنم دیشب ساعت سه صبح شوهرم گفت پایه ای بریم اصفهان گفتم تا خونه تمیز نکنم نمیام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا من ترس برداشتم از اون زمان فک کنم دیشب ساعت سه صبح شوهرم گفت پایه ای بریم اصفهان گفتم تا خونه ...

آفرین دختر زرنگ معلومه حسابی چشمت ترسیده😄

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

منم از خونه میرم بیرون،دقیقا به این فکر میکنم که شاید برنگشتم.اونوقت همه میریزن تو‌خونم و ...

از بس گفتم خواهرم گفت بابا کلید بزار پیش من، قبل اینکه بقیه بیان میرم تمیزکاری میکنم😂😂

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

منم همیشه مسافرت میرم همه کارامو کردم بعد خونه رو دستمال میکشم جارو میکنم تر و تمیز از خونه بیرون می ...

دقیقا درستش همینه اصن برگشت از مسافرت و دیدن خونه مرتب چه خالی به آدم میده 

هیچوقت از مهمون سرزده خوشم نیومده.حالا شما که نبودی،چجوری هم دوستت کلید داشته هم عمو؟

شوهرم شاگرد داره تو مغازه شاگردشم داداششه کلید داد دستش بعد دوستم از اون گرفت عموم هم میدونین شاگر با ما نیست گفت شما بمونین سفرتون خوش باشین ما فقط جا خواب میخاییم گفتم عمو نمیدونی من بخاطر چی با ۲۲۰برگشتم خونه 😅

آفرین دختر زرنگ معلومه حسابی چشمت ترسیده😄

حالا بگم باورت نمیشه من صبح رسیدم اصفهان ظهرش داداشم و زن داداشم اومدن بیان خونه ما انقد خیالم راحت بود خونه مرتبه که هرچی گفتن نه نیستی ما میرم هتل نذاشتم 😅😅😅

واقعا بده ناخونده جایی رفت یا قضاوت کرد ولی من در رابطه با خودم میگم خوب کردن باعث شدن من از این حال ...

حالا منم همینم کلا نامرتبی و کثیفی خیلی روی اعصابمه تاآخرین لحظه ‌که بخام برم بیرون مرتب میکنم 

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
حالا منم همینم کلا نامرتبی و کثیفی خیلی روی اعصابمه تاآخرین لحظه ‌که بخام برم بیرون مرتب میکنم

من قبلا شوهرم خیلی اذیتم میکرد خانواده شوهرم بدتر کلا انگیزه نداشتم به هیچی اهمیت نمی‌دادم 

من قبلا شوهرم خیلی اذیتم میکرد خانواده شوهرم بدتر کلا انگیزه نداشتم به هیچی اهمیت نمی‌دادم

آخی درکت میکنم 

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮