2777
2789
اره ولی اینارو اگه بلد نباشه تو کارناما ثبت میکنه

نمی تونه و ثبت نمیکنه الکی گفته آزمون که نیست بصورت کاربرگ داده تو خونه حل کنه 

اگه عدد مخلوط وکسر بزرگتر از واحد را بلد باشه خیلی راحت میشه جایگزین کرد 

سوالهاش جالبن من خودم معلمم خوشم اومداین سوالها بهشون میگن تمرین عملکردی وقتی ددس داده شده و عدد مخل ...

کلا اولیا دوست ندارن زیاد درگیر بشن و اعتراض میکنن. اینجور سوالات جالبه اما بچه خودش تنهایی نمیتونه انجام بده بنابراین فایده ای نداره جز اینکه بچه غرغر پدر و مادرشو بشنوه و هیچی هم نفهمه.

در کتابها قسمتهای باخانواده رو برای دخالت دادن اولیا در درسها گذاشتن همون رو هم اولیا همکاری نمیکنن چه برسه اینجور سوالات

که وقتگیره. 

واین نیز بگذرد....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درسته این سوال‌ها خوبه ولی باید طبق سوالاتی که توی کلاس با دانش آموز کار میشه تکلیف خونه بدناگر معلم ...

ببینید معلم گفته کسر بزرگتر از واحد یعنی کسری که صورت از مخرج بزرگتر باشه

خوب اینجوری راحته عدد جایگزین میکنه 

عدد بزرگ صورت عدد کوچکتر مخرج

تبدیلشونم گفته که صورت رو تقسیم بر مخرج میکنه میشه عدد مخلوط

نمی تونه و ثبت نمیکنه الکی گفته آزمون که نیست بصورت کاربرگ داده تو خونه حل کنه اگه عدد مخلوط وکسر بز ...

برای نمرات مهر اصلا امتحان نگرفت طبق همین کاربرگا نمره گذاشت

کلا اولیا دوست ندارن زیاد درگیر بشن و اعتراض میکنن. اینجور سوالات جالبه اما بچه خودش تنهایی نمیتونه ...

الان بچه ها خیلی ضعیف شدند پایه تحصیلی ضعیف و متاسفانه تنبلی میکنند اگه معلم درس نداده باشه میشه اعتراض کرد ولی مطمئن درس داده واینها رو ازشون خواسته

من خودم معلم پنجمم  

ببینید معلم گفته کسر بزرگتر از واحد یعنی کسری که صورت از مخرج بزرگتر باشهخوب اینجوری راحته عدد جایگز ...

خوب اگه صورت بیستر باشه چکار کنم مثلا قسمت خاله و عمه

کلا اولیا دوست ندارن زیاد درگیر بشن و اعتراض میکنن. اینجور سوالات جالبه اما بچه خودش تنهایی نمیتونه ...

میدونی مثلا معلم میاد برای یاد دادن آرایه ها ساده ترین مثالا رو به دانش آموزا یاد میدن بعد سر جلسه امتحان  سخت ترین شعرا رو  نوشته  

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
خوب اگه صورت بیستر باشه چکار کنم مثلا قسمت خاله و عمه

خب عدد دلخواه بنویسید طرف اصلا خاله نداره یا دایی عمو عمه 

عدد همینجوری بنویسید شناسنامه پدربزرگ که نباید ببره مدرسه تعداد بشماره ببینه عدد درسته یا نه