2777
2789
ببینید معلم گفته کسر بزرگتر از واحد یعنی کسری که صورت از مخرج بزرگتر باشهخوب اینجوری راحته عدد جایگز ...

بله متوجه

ولی این برای شما که معلمید و یا من که کمی ریاضی بلدم راحت و واضحه

برای دانش آموزی که امروز با این مبحث آشنا شده گیج کننده س

بیشتر حالت تمرین ث تست هوش هست 

ذهن بچه ها رو درگیر میکنه و خوبه اما حداقل باید یه مدت از آموزش بگذره نمونه ش حل بشه قلقش دست دانش آموز بیاد بعد هرجور سوال اومد اون جواب میده

الان این بنده خدا درگیر شده اومده اینجا میپرسه،قطعا بچه ش بلد نیست دیگه

فقط استرس و ناراحتی به وجود میاد هم برای دانش آموز هم والدینش

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای نمرات مهر اصلا امتحان نگرفت طبق همین کاربرگا نمره گذاشت

اگه اذیت میشین و براتون مقدور نیست برین به معلمش بگین

بگین سوالات عملکردی شما نیاز به کمک ما داره متاسفانه وقت کمی داریم برای کمک به فرزندمون اگر ممکنه سوالات رو متوسط بگیرین تا ما هم بتونیم کمک کنیم. همون اول نرین سراغ مدیر چون نتیجه نمیگیرین و باعث رنجش میشین برای بچه تون خوب نیست. مطمعنن اگه معلمشون ببینه سوالاتی که طرح شده اکثریت کلاس حل نکردن سطح سوالات رو پایین میاره اما اگه ببینه بیشتر بچه ها حل کردن اعتراض شما به جایی نمیرسه.

واین نیز بگذرد....

بله متوجهولی این برای شما که معلمید و یا من که کمی ریاضی بلدم راحت و واضحهبرای دانش آموزی که امروز ب ...

بحث کسر بزرگتر از واحد وتبدیلش حداقل سه جلسه کار میبره   

پس قبلا هم مطلب بهشون آموزش داده شده 

میدونی مثلا معلم میاد برای یاد دادن آرایه ها ساده ترین مثالا رو به دانش آموزا یاد میدن بعد سر جلسه ا ...

من برعکس هستم در کلاسم پیچیده کار میکنم سوالات ساده طرح میکنم. طوری که بچه های متوسط هم بتونن نصف بیشتر سوالات رو جواب بدن، اما باز هم به سطح کلاسم بستگی داره مثلا امسال خیلی کم کاربرگ دادم چون سطح بچه ها ضعیفه و تمرکز اصلیم روی کتابه

واین نیز بگذرد....

بحث کسر بزرگتر از واحد وتبدیلش حداقل سه جلسه کار میبره پس قبلا هم مطلب بهشون آموزش داده شده

عزیزم من میدونم که تدریسش طول میکشه دختر خودم پارسال پنجم بود و با کتاب آشنا هستم

ولی چیزی که درکلاس در مدت یک ساعت تدریس میشه همون بحث ابتدایی و کلی کتاب هست از ساده ترین کسرها شروع میشه و بچه ها یاد میگیرن

اما این سوالات الان یه مقدار چالشی هست

البته اصلا سخت نیست فقط یه کم دقت میخواد

من منظورم اینه طبق چیزی که تو کلاس کار میشه سوال بدن حالا بین اون سوال ها دوسه تا سوال پیچیده تر که بچه ها رو محک بزنن

به عنوان یک معلم کلاس پنجم دارم می نویسم

سوال ها از نظر مفهومی اشتباهه، 

چون کسر نیاز به واحد داره، الان واحد تعداد خاله و عمو چیه

یا واحد تعداد وسایل صوتی و.. 

این مثال ها برای مبحث نسبت استفاده میشه. 

معلم خواسته تکلیف عملکردی بده ولی معلومه خودش اصلا مفهوم کسر را درک نکرده. 

در نهایت جواب هایی که دوستان دادند را بنویسید، ولی کار معلم اشتباهه، 

در ضمن چنین تکالیف باید توسط معلم بررسی بشه و اشکالات به دانش‌آموز توضیح داده شود تا یاد بگیره، نه اینکه برای ارزشیابی استفاده شود

من برعکس هستم در کلاسم پیچیده کار میکنم سوالات ساده طرح میکنم. طوری که بچه های متوسط هم بتونن نصف بی ...

دراستش همینه

توی کلاس باید همه نوع سوالی کار بشه

متاسفانه بعضی معلم ها سوالات ساده و کلی کتاب درس میدن و رد میشن بعد تکلیف خونه به شدت پیچیده و چالش برانگیز

فقط هم مادرها دنبال جواب میفتن

البته سوال اول درسته، 

روشش این شکلی هست که مثلا یک نفر 20 سال داره، که 20 را برای عدد صحیح می نویسیم، 

برای کسر هم مخرج را 12 در نظر می گیریم چون هر سال 12 ماه است و با توجه به سن طرف یک عدد در صورت می نویسیم، مثلا 20 سال و 2 ماه سن فرد است، 

عدد مخلوط 20 و یک کسر که صورت 2 و مخرج 12 باشه