2777
2789

چه جور مدرسه ای میره؟ اگه سطح بچه ها بالا باشه ازین جور سوالات کار میشه، وگرنه دلیلی نداره سوالاتی بده که دانش آموز ندونه. مثلا قرآن رو میتونه نگاه کنه ببینه چند تا سوره به اسم پیامبرهاست. ولی اینکه چند تا تیم تو لیگ حضور دارن در حد بچه ی پنجم نیست مگر اینکه بچه به نت دسترسی داشته باشه و پیدا کنه.

واین نیز بگذرد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال از دست این معلم به تنگ اومدم

سوالهاش جالبن من خودم معلمم خوشم اومد

این سوالها بهشون میگن تمرین عملکردی وقتی ددس داده شده و عدد مخلوط و کسر بزرگتر از واحد درس داده شده این سوال جوابها خیلی کمک میکنه به تثبیت  درس

تعداد وسایل برقی رو بنویسید ۷ و تعداد صوتی ها رو بزنید ۴

کسرش میشه ۷ چهارم

تبدیل میشه به عدد مخلوط میشه ۱ عدد صحیح و سه چهارم

تعداد سوره هایی که به اسم پیامبران هست رو از قرآن ببینید در صورت کسر بنویسید و مخرج هم میشه ۴ که نقطه های بسم الله هست و بعد تبدیل به عدد مخلوط کنید

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
چه جور مدرسه ای میره؟ اگه سطح بچه ها بالا باشه ازین جور سوالات کار میشه، وگرنه دلیلی نداره سوالاتی ب ...

الان پسرهای پیش دبستانی میدونن لیگ چندتا تیم داره مگه اینکه کاا فوتبال نبینه دم به دقیقه دست به توپن پسرها

معلما چجوری شدن یه سوال از خودشون در میارن تو گروه می فرستن می گن حل کنید

خواهر کلاس اولی من یه الگو بهش داده بودن  من و بابام نشستیم دیدیم هیچجوره حل نمی شه😐😐 با استیکر تایپ کرده بود فرستاده بود

سوالهاش جالبن من خودم معلمم خوشم اومداین سوالها بهشون میگن تمرین عملکردی وقتی ددس داده شده و عدد مخل ...

اره ولی اینارو اگه بلد نباشه تو کارناما ثبت میکنه

سوالهاش جالبن من خودم معلمم خوشم اومداین سوالها بهشون میگن تمرین عملکردی وقتی ددس داده شده و عدد مخل ...

درسته این سوال‌ها خوبه ولی باید طبق سوالاتی که توی کلاس با دانش آموز کار میشه تکلیف خونه بدن

اگر معلم نمونه ی این سوال‌ها رو تو کلاس حل کرده خب بچه میتونه یه کم فکر کنه و جواب بده

ولی وقتی تو کلاس فقط از روی کتاب ریاضی کسر ساده و مخلوط و...تو ضیح داده حالا این سوالات میده دانش آموزگیج میشه

والدین مجبورن حل کنن و بچه هم چیزی یاد نمیگیره

یه نمونه از این سوال بدن بین سوالات دیگه برای سنجیدن دقت و تمرکز دانش آموز نه اینکه کل سوالات از این مدل باشه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....