2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب!چند سال پيش همچين تاپيكي زده شده بود ، همه گفتن پول!     چه چيزي از اون م ...

من عشقو انتخاب كردم

الانم با عشقمم بدون پول

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
ولی خیلی ازازدست دادنش میترسم خیلی سختی کشیدیم هردومون ولی زمونه بدی شده

خدا نكنه از دستش بدي اصلا اين حرف رو نزن 

واسه همه ي آدما نبايد خودت باشي بايد يكي باشي شبيه خودشون🙌👊

من ازبچگی تو رفاه بودم و نسبت به همه اطرافیانم وضع زندگیمون بهتر بود برای همین تو ازدواج اصلا نقش پول رو نمیدونستم بعد که شوهرم به مشکل کاری خورد خیلی برام سخت شد تمام اختلافهای 2 سال اخیر من و همسرم سر مسائل مالی هست خدا رو شکر حمایت پدرم رو دارم ولی به عنوان یه فرزند خیلی نمیتونم تو فشار بذارمش چون اونم یه پدر با کلی مشغله و گرفتاری هست اگه وضع مالی شوهرم روبراه بود مسلما زندگیم خیلی بهتر بود و تو روابطمون هم خیلی بهتر بودیم

با عشق بدون پولت راضي هستي حالا عاشق كيف جان؟

والا از حساب و كتاب و جمع كردن پول برای چی و چی و صرفه جوئی،گاهی خسته میشم

اما واقعا حالم باهاش خوبه

واقعا با هم اكی ایم

بازم برگردم عقب،با همین ادم ازدواج میكنم

بدون تردید

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
من ازبچگی تو رفاه بودم و نسبت به همه اطرافیانم وضع زندگیمون بهتر بود برای همین تو ازدواج اصلا نقش پو ...

منم شرايطم تا حدودي شبيه شماست البته من هنوز تصميم قطعي براي ازدواج نگرفتم و ممكنه پشيمون بشم 

واسه همه ي آدما نبايد خودت باشي بايد يكي باشي شبيه خودشون🙌👊