shenel_ghermezi92 مدیر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 942 عنوان پول يا عشق؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 130 پست شما كدومو انتخاب كردين يا ميكنين؟با دليل بگين . ممنونم واسه همه ي آدما نبايد خودت باشي بايد يكي باشي شبيه خودشون🙌👊 1396/08/21 | 15:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهدیییس عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 2187 چقدر الكي و زيادي گذشت ميكني،هنوز خيلي جووني برات آرزو ميكنم همسرت ديگه تكرار نكنه بچه داری؟؟؟؟ عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂
مهدیییس عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 2187 چقدر الكي و زيادي گذشت ميكني،هنوز خيلي جووني برات آرزو ميكنم همسرت ديگه تكرار نكنه مرسی گلم فداااات💋ایشالا عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂
shenel_ghermezi92 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 942 بچه داری؟؟؟؟ جان؟ با مني مهديس ؟ واسه همه ي آدما نبايد خودت باشي بايد يكي باشي شبيه خودشون🙌👊
مهدیییس عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 2187 جان؟ با مني مهديس ؟ بله عزیزم عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂
مهدیییس عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 2187 جان؟ با مني مهديس ؟ اخه گفتی الکی گذشت میکنی گفتم شاید هنوز بچه نیوردی که ببینی برای یه مادر خیلی سخته.....وگرنه من اگه به خودم باشه طلاق میگیرم و یه ازدواجم میکنم دوباره تا بسوزه ولی خب بچمو چکارش کنم؟؟؟؟گناه داره طفلی.میسوزه این وسط😭😭😭😭 عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂
shenel_ghermezi92 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 942 بله عزیزم خب پس معلوم شد تا الان واست قصه ي حسين كُرد شبستري تعريف كردم بابا من ميگم به اصل قضيه همون ازدواج اوليه به شك افتادم و دارم پشيمون ميشم هنوزم ازدواج نكردم بياين تجربه تونو بگين تصميم درست تري بگيرم بچم كجا بود آخه واسه همه ي آدما نبايد خودت باشي بايد يكي باشي شبيه خودشون🙌👊
shenel_ghermezi92 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 942 اخه گفتی الکی گذشت میکنی گفتم شاید هنوز بچه نیوردی که ببینی برای یه مادر خیلی سخته..... وگرنه من اگ ... نه بچه ندارم . خيلي شرايط سختي داري انقدر كه برات خنده دار ميشه اگه بگم دركت ميكنم،اما اميدوارم هميشه همينطوري قوي و محكم باشي واسه همه ي آدما نبايد خودت باشي بايد يكي باشي شبيه خودشون🙌👊
مهدیییس عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 2187 نه بچه ندارم . خيلي شرايط سختي داري انقدر كه برات خنده دار ميشه اگه بگم دركت ميكنم،اما اميدوارم هميش ... فدااات گلم مرسی 💋💋💋ولی همه مثل هم نیستن عزیزم اینم از شانس منه😐موفق باشی 😘😘😘 عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂
shenel_ghermezi92 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 942 فدااات گلم مرسی 💋💋💋 ولی همه مثل هم نیستن عزیزم اینم از شانس منه😐 موفق باشی 😘😘😘 لياقت تورو نداره آخه با اين اخلاق خوبت...شما هم موفق باشي ديگه نبخشاااا ،وقيح تر از ايني كه هست نكنش واسه همه ي آدما نبايد خودت باشي بايد يكي باشي شبيه خودشون🙌👊
مهدیییس عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 2187 لياقت تورو نداره آخه با اين اخلاق خوبت... شما هم موفق باشي ديگه نبخشاااا ،وقيح تر از ... اره بخودشم گفتم این سری تکرا شه فقط طلاق میگیرم ولی کاشکی درست شه...مرسی دوست خوبم خوبی از خودته 💋 عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂
rozalove عضویت: 1396/05/14 تعداد پست: 14275 منم همینجوری فکر میکردم ولی اشتباهه محض از چ لحاظ؟بستگی ب مرد دارهبفهمه یا نفهمه