2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عجب!چند سال پيش همچين تاپيكي زده شده بود ، همه گفتن پول!     چه چيزي از اون م ...

من عشقو انتخاب كردم

الانم با عشقمم بدون پول

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
ولی خیلی ازازدست دادنش میترسم خیلی سختی کشیدیم هردومون ولی زمونه بدی شده

خدا نكنه از دستش بدي اصلا اين حرف رو نزن 

واسه همه ي آدما نبايد خودت باشي بايد يكي باشي شبيه خودشون🙌👊

من ازبچگی تو رفاه بودم و نسبت به همه اطرافیانم وضع زندگیمون بهتر بود برای همین تو ازدواج اصلا نقش پول رو نمیدونستم بعد که شوهرم به مشکل کاری خورد خیلی برام سخت شد تمام اختلافهای 2 سال اخیر من و همسرم سر مسائل مالی هست خدا رو شکر حمایت پدرم رو دارم ولی به عنوان یه فرزند خیلی نمیتونم تو فشار بذارمش چون اونم یه پدر با کلی مشغله و گرفتاری هست اگه وضع مالی شوهرم روبراه بود مسلما زندگیم خیلی بهتر بود و تو روابطمون هم خیلی بهتر بودیم

با عشق بدون پولت راضي هستي حالا عاشق كيف جان؟

والا از حساب و كتاب و جمع كردن پول برای چی و چی و صرفه جوئی،گاهی خسته میشم

اما واقعا حالم باهاش خوبه

واقعا با هم اكی ایم

بازم برگردم عقب،با همین ادم ازدواج میكنم

بدون تردید

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
من ازبچگی تو رفاه بودم و نسبت به همه اطرافیانم وضع زندگیمون بهتر بود برای همین تو ازدواج اصلا نقش پو ...

منم شرايطم تا حدودي شبيه شماست البته من هنوز تصميم قطعي براي ازدواج نگرفتم و ممكنه پشيمون بشم 

واسه همه ي آدما نبايد خودت باشي بايد يكي باشي شبيه خودشون🙌👊