2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه اختیار بچه با منه

469 بازدید | 28 پست

خانوما راهنماییم میکنید دلم داره میترکه من و شوهرم تقریبا سه ساله عروسی کردیم بچه دار نمیشیم مشکل هم از شوهرمه یک ساله دنبال کارای آی وی افم این ماه قراره انتقال بدن جنینو دیگه از خوشحالی دل تو دلم نیست دیشب با شوهرم نشستم میگم چه خوبه ادم بچه دار میشه اختیارش کلا دست خود ادم میشه هیشکی نمیتونه بهت چیزی بگه و از این حرفا که این حس چقد قشنگه برگشته بهم میگه البته اختیارش اول دست منه بعد تو از دیشب نشستم دارم گریه میکنم قبلا یبارم بهم گفته بود قانون میگه بچه برای پدره انگار مثلا ما قراره جدا بشیم یبارم بهش اسم بچه پیشنهاد دادم برگشت بهم گفت هرچی میخوای بزار همین که فامیلیش با پدرشه یه چیز دیگست بعد که ناراحت میشم میگه شوخی کردم اخه کجای این حرفا شوخیه چرا مردا انقدر به زناشون بی توجه هستن من موندم تو خلقت مردا بخدا یذره عقل تو کلشون نیست که انگار من و اون مثلا جداییم یا جدا زندگی میکنیم به نظرتون چیکار کنم بهم راهکار بدید...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو اختیار خرجش با توعه وگرنه جایی از قانون نگفته بچه مال پدره. این تفکر مرد سالار چیزایی تو مخمون کردن که بعد از سالها علم فقط تونست اونارو از تو مخ بعضیامون بشوره. البته بعضی دیگه همچنان تو خریت خودشون موندن

عزیزم مردا کلا اینجوری ان که دوست دارن احساس قدرت کنن، این توی وجودشونه، اصلا هم نیاز نیست باهاشون بجنگی یا لج کنی، اینا فقط در حد یه حرفه، من به شخصه هیچ مشکلی باهاش ندارم، مردا دقیقا مثل بچه هستن 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

عزیزم حساس شدی، ناراحت نباش

شوهرت مثلا خواسته حرفی زده باشه ، گند زده 🤦🏻‍♀️

انشاالله به سلامتی باردار میشی و نی نی دار و با اومدنش کلبه عشقتون نورانی تر میشه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

واقعا بیکارین سر چه چیزایی بحث میکنید...

گفته که گفته،،،این گریه کردن داره

اونم الان خوشحاله..نمیدونه داره چی میگه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....