2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 181 پست
ان شالله آقا و چشم پاک میمونن تا ابد😍

انشالله عزیزم .انقد تاپیک خیانت خوندم از هرچی مرده بدم میاد .خدا از هممون دور کنه .😙

گاهی یه زن میتونه مرد باشه!!مادر مهربونم تو هم پدر بودی برام هم مادر .دنیامی💗

من ظاهرم خوبه شوهرمم خداروشکرهیزنیست ولی وقتی میریم بیرون بعضی زنارومیبینم خودشونومیکنن بوم نقاشیو تاجایی که بتونن هم اندامشونومیدن بیرون همش اعصابم داغون میشه خب شایدیه مردمتاهل دست خودش که نیست نظرش جلب شه آخه مردا بادیدن تحریک میشن خدالعنتشون کنه الهی

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی توی این دنیای وانفسا بهترین کار اینه که خانمها خودشون به فکر خودشون باشن.1 محکم و قوی و مستقل باشن و سعی کنن خیلی وابسته نباشن .2.طوری زندگی کنن که آخرش بعد از چند سال نگن وای من چقدر گذشت داشتم چقدر ایثار کردم برای این زندگی ولی شوهرم چی؟(حتی اگه مردها خیانت هم نکنن گذشت زیاد بعد از مدتی زنها رو ناراحت و افسرده و دلزده میکنه)3.تا میتونن به فکر سلامتی و زیبایی و تناسب اندامشون باشن نه برای شوهرشون به خاطر خودشون برای خوشون ارزش قایل باشن

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"

در مورد نگاههای مردها هم (منظورم مردهای هیز نیست ها) زیاد فکر خودتون رو مشغول نکنید.من خودم یه آقای جذاب تو خیابون ببینم خوب بهش نگاه میکنم ولی نه از روی ه و س .تازه بعضی از خانمها انقدر جلف هستن که من خودم بهشون نگاه میکنم شوهرم که مرده دیگه.

حالا جلوی شما مواظب نگاهشون باشن وقتی شما نیستید چی؟

پس بهتره فکرتون رو به این چیزها مشغول نکنید.

به فکر پیشرفت مالی، تحصیلی و شغلی خودتون باشید.طوری زندگی کنید که همیشه از شوهرتون سر باشید

ولی توی این دنیای وانفسا بهترین کار اینه که خانمها خودشون به فکر خودشون باشن.1 محم و قوق و مستقل باش ...

کاش به جای این که بعضیااینقدردنبال جلب توجه ازجنس مخالفن به جاش پیش شوهرشون خوشگل کنن دیگرانوهم ازراه بدرنکنن

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
انشالله عزیزم .انقد تاپیک خیانت خوندم از هرچی مرده بدم میاد .خدا از هممون دور کنه .😙

من از قبل آشنایی با نی نی سایت بد بین بودم

الان دیگ وخیم ترم شده😃😀

کلا از ازدواج کردن منصرف شدم

میخوام صد سال سیاه کامل نشم با ازدواج😂😂😂

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
من از قبل آشنایی با نی نی سایت بد بین بودم الان دیگ وخیم ترم شده😃😀 کلا از ازدواج کردن منصرف شدم ...

ای جان مجردی؟!!نه من عاشق اینم که نی نی بیارم و یه زندگی آروم داشته باشم .ولی مگ میزارن

گاهی یه زن میتونه مرد باشه!!مادر مهربونم تو هم پدر بودی برام هم مادر .دنیامی💗
کاش به جای این که بعضیااینقدردنبال جلب توجه ازجنس مخالفن به جاش پیش شوهرشون خوشگل کنن دیگرانوهم ازرا ...

جواب نمیده

کسی ک مریض باشه قانع نیس همه رو باهم میخواد😂

کاش به جای این که بعضیااینقدردنبال جلب توجه ازجنس مخالفن به جاش پیش شوهرشون خوشگل کنن دیگرانوهم ازرا ...

خوب الان متاسفانه تعداد زنهای مطلقه و دخترهای مجرد زیاد شده.خوب خیلیاشون برای تامین نیاز عاطفی یا مالی دست به این کارهای کثیف میزنن.

ای جان مجردی؟!!نه من عاشق اینم که نی نی بیارم و یه زندگی آروم داشته باشم .ولی مگ میزارن

بله گلم مجردم

توکل کن بخدا آدما همه مثل هم نیستن

خدا ی نی نی ناز و پر روزی بهت بده گلم 😗😚