دبیرستان بودم رشته ریاضی دهم یازدهم خوب خوندم نه خیلی عالی ولی بلد بودم دوازدهم شل شدم میخواستم کنکور تجربی بدم اونقدر مردد بودم که حتی موقع ثبت نام کنکور استخاره میکردم تجربی کنکور بدم یا ریاضی با اینکه من زیست رو خونده بودم ولی بازم مردد بودم نماز شب میخوندم اون موقعا یادمه اردیبهشت سال قبل کنکورم شروع کردم به خوندن نماز شب ولی افسردگی داشتم درست سال دوازدهم درس نمیخوندم ترازهای قلم چی افتضاح همه چی افتضاح اصن ناامید مطلق من بودم حتی با وجودی که نمازشب میخوندم ولی یه چیزی این وسط فرق میکرد من اصراری نداشتم به خدا که خدایا فلان رشته همیشه میگفتم خدایا هرچی تو بگی ولی خب با توجه به تلاشام یه چیزی مد نظرم بود هم رشته هم شهر آخراش دیگه ناامید بودم میگفتم من اینم نمیارم سر کنکور زه پشت کنکور فکر میکردم ولی خدا رو قبول داشتم میگفتم هرچی تو بگی به دیده منت دقیقا همون رشته همون شهر قبول شدم هزاران هزاران مرتبه شکرش واقعا شکرش هرچند من اوایل لایق نبودم و ناراضی بودم علاوه بر این من زندگی شخصیم هم بهتر شد دوستام خیلی باهام خوب بودن ما ۴تا دوست بودیم انگار عزیزشون من بودم با خدا عهد کرده بودم ک تا اخر عمرم بخونم ولی من لایق نبودم بازم توکل بر خودش
یازده رکعت ۸ رکعت عین نماز صبح به نیت نماز شب ۲ رکعت به نیت نماز شفع بعد از توحید رکعت اول ناس بعد از توحید رکعت دوم فلق و قنوت هم نداره یک رکعت به نیت نماز وتر یه حمد سه تا توحید یک ناس و یک فلق و قنوت طولانی برای ۴۰ نفر مومن دعا میکنی و استغفار و .. توی نت بزنید بعدش پایانش هم مثل همه نماز ها
قبول دارم خیلی خوبه ادم از نوجوونی نماز شب بخونه وبعدشم پایبند بهش بمونه😔
لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی میدهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)