2777
2789

دبیرستان بودم رشته ریاضی دهم یازدهم خوب خوندم نه خیلی عالی ولی بلد بودم دوازدهم شل شدم میخواستم کنکور تجربی بدم اونقدر مردد بودم که حتی موقع ثبت نام کنکور استخاره میکردم تجربی کنکور بدم یا ریاضی با اینکه من زیست رو خونده بودم ولی بازم مردد بودم نماز شب میخوندم اون موقعا یادمه اردیبهشت سال قبل کنکورم شروع کردم به خوندن نماز شب ولی افسردگی داشتم درست سال دوازدهم درس نمیخوندم ترازهای قلم چی افتضاح همه چی افتضاح اصن ناامید مطلق من بودم حتی با وجودی که نمازشب میخوندم ولی یه چیزی این وسط فرق می‌کرد من اصراری نداشتم به خدا که خدایا فلان رشته همیشه میگفتم خدایا هرچی تو بگی ولی خب با توجه به تلاشام یه چیزی مد نظرم بود هم رشته هم شهر آخراش دیگه ناامید بودم میگفتم من اینم نمیارم سر کنکور زه پشت کنکور فکر میکردم ولی خدا رو قبول داشتم میگفتم هرچی تو بگی به دیده منت دقیقا همون رشته همون شهر قبول شدم هزاران هزاران مرتبه شکرش واقعا شکرش هرچند من اوایل لایق نبودم و ناراضی بودم علاوه بر این من زندگی شخصیم هم بهتر شد دوستام خیلی باهام خوب بودن ما ۴تا دوست بودیم انگار عزیزشون من بودم با خدا عهد کرده بودم ک تا اخر عمرم بخونم ولی من لایق نبودم بازم توکل بر خودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه بگی نماز شب چجوری باید خوند

یازده رکعت ۸ رکعت عین نماز صبح به نیت نماز شب ۲ رکعت به نیت نماز شفع بعد از توحید رکعت اول ناس بعد از توحید رکعت دوم فلق و قنوت هم نداره یک رکعت به نیت نماز وتر یه حمد سه تا توحید یک ناس و یک فلق و قنوت طولانی برای ۴۰ نفر مومن دعا میکنی و استغفار و .. توی نت بزنید بعدش پایانش هم مثل همه نماز ها

قبول دارم خیلی خوبه ادم از نوجوونی نماز شب بخونه وبعدشم پایبند بهش بمونه😔

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)