2777
2789

من ترم دو ام، بعد یه اکیپ توی کلاسمون هستن خیلییی پاین و کلا خیلی باحالن

بعد منم از وسطای ترم یک عه دارم زور میزنم برم تو اکیپشون هی باهاشون میچرخم و میخوام بهم توجه کنن یعنی بتونم باهاشون صمیمی شم

ولی اصلا بهم محل نمیدن واقعا براشون اضافه ام😭

نگید شاید چندساله دوستن نمیخوان کسی بهشون اضافه بشه

همشون از ترم یکه همدیگه رو میشناسن و تقریبا بیشتر کلاس تو اکیپشونن

خب منم هم پایم هم جا تنگ نمیکنم هم بی ادب نیستم درسمم خوبه نمیدونم چرا بهم محل نمیدن

خواهشا نگید خودتونو دوست داشته باشو توجه نکنو اینا🥲🥲💔

بگید چکارکنمم همش ادمایی که ازشون خوشم نمیاد قسمت من میشه تو دوستی و دانشگاه و اینا

اکیپ دخترونس؟

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفیق صیمیم داری یانه؟ تو کلاس

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بهتره دیگه سمتشون نری اگر میخواستن باهات دوست میشدن

ااخه دارم میگم. چرا منم کاملا باهاشون هم سطحم هم درسم هم اخلاقم هم پایع بودنم هم قیافم

انقدر ناراحت میشم سمتشون میرم محل نمیدن هیچکی دیگه محل نمیده بهم

آویزون نباش معلومه خیلی گیر دادی اونام خوششون نیومده فاصله بگیر اگه بخوان خودشون میان سراغت

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

خب حتما ب هر دلیلی نمیخوان تو اکیپشون باشی مگه زوره؟

وقتی میبینم در هر حالتی دقیقا شبیه اونام و ازمن بدشون میاد اعتماد به نفسم میاد پایین که چه مشکلی مثلا دارم خب توام اینو درک کن ادم فکرمیکنه کم داره

نمیدونم والا چی بگم من تو دانشگاه فقط ی دوست صمیمی دارم ک از اول راهنمایی باهم بودیم برامون هم مهم ن ...

خب من ندارم یکی دونفر هستن ازشون زیاد خوشم نمیاد اونا دارن باهام صمیمی میشن اصلا دوستشون ندارم از بدشانسیه واقعا

آویزون نباش معلومه خیلی گیر دادی اونام خوششون نیومده فاصله بگیر اگه بخوان خودشون میان سراغت

ددنبالشون نرفتم که، جایی که من هستم میان میشینن بعد میخوام حرف بزنم توجه نمیکنن

گیری ندادم فقط موندم یعنی مشکل از منهههه