2777
2789
عنوان

زووووورم میگیره از درآمد بلاگرا

96 بازدید | 11 پست

طرف گدا بوده الان داره پادشاهی میکنه

واقعا پول مفتی درمیارن

با همین پولا تولد و سوپرایز هزارتا چیزه دیگه میگیرن واس تولید محتوا

هر کی میگه کارشون سخته مخالفم

تازه تبلیغ های الکی هم زیاد دارن...

کاش مالیات زیاد ازشون بگیررن😑

خب اگه اسونه توهم برو بلاگر شو😂

و ما خدا را داریم میان تمام نداشته هایمان...🩷 ممکنه صدتا مشکل واستون پیش بیاد، ممکنه بارها با هم دعوا کنین و حتی مقطعی از هم متنفر بشین. فقط یه نصیحت بهتون میکنم هیچوقت نه همدیگه رو تحقیر نکنین و نه حرمت همدیگه رو بشکنین. رابطه ای که حرمتش از بین رفته یه رابطه ی تمام شدست🩵 قرار نیست همه از ما راضی باشن ، قرار نیست همه رو خوشحال کنیم ، قرار نیست همه از ما راضی باشن ، قرار نیست همه با ما دوست باشن ❣️ نادیده بگیر هرکسی رو که شایسته توجه نیست🌱

من که به پیجایی که تبلیغ میکنن دیگه اعتماد ندارم

یکیشون پیج برای تونیک مو معرفی کرد رفتم خریدم

طرف کلاهبرداری کرد یکم از پولمو خورد

پیجشم دیگه بالا نمیاد

به بلاگرع هم دوبار گفتم اصلا مهم نیست براشون

فقط پول مهمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که به پیجایی که تبلیغ میکنن دیگه اعتماد ندارمیکیشون پیج برای تونیک مو معرفی کرد رفتم خریدمطرف کلا ...

اره منم ی بار گول تبلیغ شون خوردم اصلا اون چیزی که میگفتن نبود

اونایی که تخصص خاصی دارن یا آموزشین خوبه، ولی این بلاگرهای روزمرگی واقعا چیپه، هرکی هم میاد بیشتر دلقک بازی در میاره که بیشتر ویو بگیره، سخت نیس کارش ولی در ازای آبرو و حیثیتشون پول در میارن😆 ، چیپ تر از اونا افرادین که اونا رو فالو میکنن

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
باشه شوهرمم حتما همکاری میکنه

من شوهرم مشکلی نداره ولی خودم اصلا ادمی نیستم ک بخام عکس بگیرم از خوذم جلو دوربین برم😂😬

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
پس خودتو راضی کن برو میلیاردر شو😁😁

😂فک میکنی اسونه هرروز محتوا باید داشته باشی  هرروز شیک‌و‌پیک باشی هروز اینور اونور باشی من 24خونه ام😂

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

اگه میتونی همه زندگیتو ب نمایش بزاری و چوب حراج ب ابروت بزنی و فوشایی ک میدن برات مهم نباشه و مسخره ی عالمو ادم بشی بفرما😐 خیلی سخته اینجوری باشی بنظرم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞